Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σαουδική Αραβία:Ανώτεροι υπάλληλοι ράβουν το στόμα και το μάτι ενός νέου κοριτσιού που δήλωνε φανερά ότι « ο Ιησούς είναι ο λυτρωτής μου ..»


 

Φωτογραφία : Το κορίτσι στη Σαουδική Αραβία … λίγο μετά αφότου δήλωσε φανερά « ο Ιησούς είναι ο λυτρωτή της ..»

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Αυτό το νέο κορίτσι που εργαζόταν στη Σαουδική Αραβία είχε το θράσος να πει : « ο Ιησούς Χριστός, είναι η ειρήνη … είναι ο λυτρωτή μου ..»

Αυτό θύμωσε πολλούς ανώτερους υπαλλήλους στην εργασία της και έτσι διέταξαν κάποιους άντρες ( Χμ, … μα τι άντρες ; μάλλον για αδελφάρες επρόκειτο ) … να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία ... της συρραφής του στόματος της … που της το έκλεισαν, προκειμένου να την εμποδίσουν να εκφράζει την αγάπης της για τον Ιησού Χριστό μας.
Επιπλέον, της έραψαν το αριστερό μάτι … που της το έκλεισαν και αυτό … ως μια προστιθέμενη μορφή τιμωρίας.
Η διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε ήταν όχι μόνο απάνθρωπη αλλά και ανθυγιεινή . Το πλαστικό νήμα που χρησιμοποιήθηκε … σκόπιμα περιείχε χημικές ουσίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μόλυνση της ….
Αυτή η ιστορία έχει επιβεβαιωθεί μέσω των οργανώσεων των ανθρώπινων δικαιωμάτων που χαρακτήρισαν αυτό το ρεπορτάζ όχι μόνο ως μια αντανάκλαση του θανάσιμου συστήματος της Σαουδικής Αραβίας επί των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και μια σαφώς κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων των γυναικών..'
πηγή: http://www.erspress.com/2014/03/blog-post_9225.html
HEIL GAP (or mind the GAP) 

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και μετα καταγγέλουν την Ελλάδα για καταπατιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενω οι ίδιοι έρχονται λαθραία

      Διαγραφή
  2. Όπως διαβάζω και εγώ, δεν είναι αληθινή η είδηση αλλά μία από τα εκατοντάδες απάτες που κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο (μήπως για να πλήξουν την αξιοπιστία του;)

    http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9742.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Kolotoubes+%28kolotoubes%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.