Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νέα φρίκη στην Συρία: Ισλαμοφασίστες κρατούν 94 γυναίκες και παιδιά από την Λαττάκεια!


ΣΥΡΙΑ ΖΑΛΟΓΓΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ
ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!
Η φρίκη από τα καθάρματα που υποστηρίζουν δυστυχώς οι λαδωμένοι από το Κατάρ δυτικοί πολιτικοί δεν έχει όρια.
Πριν από λίγο το Reuters μετέδωσε πως ισλαμιστές αποκάλυψαν πως κρατούν ακόμα από τον Αύγουστο, 94 γυναίκες και παιδιά, Αλεβίτες που άρπαξαν τον περασμένο Αύγουστο από την Λαττάκεια! Είδηση που απέκρυψαν όλα τα δυτικά ΜΜ”Ε”, μαζι και τα Ελληνικά, ενώ στο Ολυμπία είχαμε γράψει δεκάδες άρθρα για αυτή την θηριωδία και πως τα παιδιά της Λαττάκειας δολοφονήθηκαν για να παρουσιαστούν ως θύματα χημικών.
Τώρα οι ισλαμοφασίστες, σύμφωνα με το Ρόιτερς, απαιτούν την απελευθέρωση 2000 ισλαμοφασιστών που κρατούνται στις Συριακές φυλακές. Άλλο ένα τραγικό λάθος του πολιτισμένου Ασάντ, που επιμένει να μεταχειρίζεται αυτούς τους κατ’ επιλογήν υπανθρώπους ως ανθρώπους με δικαιώματα.
Διαβάστε επίσης το άρθρο της Independent που δεν είδαν τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”: ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: Η συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας που τινάχθηκε στον αέρα για να μην πέσει στα χέρια των ισλαμοφασιστών.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.