Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΦΟΡΟΥΣ Η μεγάλη απάτη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης (Vid)



Πολλές φορές έχουμε θίξει το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως μια προσπάθεια δημιουργίας ενός Παγκόσμιου Κράτους το οποίο απλά θα συλλέγει από όλους πράσινους φόρους.
Μέσω αυτών των "πράσινων" φόρων θα απαλλοτριώσουν την ιδιοκτησία σε όλον τον πλανήτη αφού θα μας βάζουν φόρους ακόμα και στο περπάτημα. Θα σου λένε το σπίτι σου προκαλεί χ ρύπους, πλήρωνε.

Η θέρμανση που θα χρησιμοποιείτε θα φορολογείται, το ηλ. ρεύμα ακόμα περισσοτερο γιατί συμβάλλει στην δημιουργία του "θερμοκηπίου".
Το νερό που καταναλώνετε γιατί επιβαρύνεται τον κακομοιρη τον πλανήτη. Η ύπαρξή σας γιατι απαιτεί επιπλέον πορους του πλανήτη που δεν υπάρχουν.
Μέσω της δήθεν υπερθέρμανσης θα μας επιβάλουν να μην κάνουμε παιδιά για να μην επιβαρύνουμε το περιβάλον μέσω της κατανάλωσης, και της αναπνοής.
Πριν χρόνια αυτά ακουγόντουσαν "γραφικά". Η σοβαρότητα μιας κατάστασης κρίνεται από την δικαίωση των "γραφικών".
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί μια επιστημονική προσέγγιση για το τι ακριβώς συμβαίνει με το κλίμα αλλά και για την χρησιμότητα του "κυνηγημένου" διοξειδείου του άνθρακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.