Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΚΟ: Σόρος, Στέιτ Ντηπάρτμεντ και CIA



Ένα κραυγαλέο παράδειγμα όλων αυτών των ΜΚΟ του Σόρος, του Στέιτ Ντηπάρτμεντ και CIA αποτελεί η Γεωργία.
Σε αυτά τα δίκτυα των ΜΚΟ ήταν και Άλεξ Ρόντος…

Όπως και πολλές εστίες του «αντιρατσισμού», του «αντιφασισμού», των μειονοτικών δικαιωμάτων (και των ροζ χρωμάτων), των απολογητών της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας και των «λαθρομεταναστών»…
Σημείωση: όρος «λαθρομετανάστης» προκαλεί αλλεργία σ’ αυτούς τους επιδοτούμενους προοδευτικάριους. Θέλουν να καταργήσουν τις έννοιες και τις λέξεις που λένε τα πράγματα με το όνομά τους…

Όταν εισάγονται εμπορεύματα λαθραία τότε έχουμε λαθρεμπόριο και λαθρέμπορους…
Όταν εισάγονται από τους μαφιόζους του χρήματος και τους λαθρεμπόρους τους «εμπορεύματα»-άνθρωποι τότε αγανακτούν με την έννοια «λαθρομετανάστης»!!!
Οι στρατιές των εισαγόμενων δούλων έρχονται ΟΧΙ από μόνοι τους «παράνομα», αλλά από τα δίκτυα των λαθρεμπόρων, σαν εμπορεύματα (σαν δούλοι, αντικείμενα) και όχι σαν ανθρώπινες οντότητες, σαν προλεταριακές υποστάσεις.
Αγανακτούν όλοι αυτοί οι υστερικοί της Νέας Τάξης για την έννοια «λαθρομετανάστης» για να παρακάμψουν και συγκαλύψουν τη διαλεκτική της εισαγωγής δούλων: Τη λαθραία (από τις μαφίες του χρήματος και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα) εισαγωγή και το λαθραίο εμπόριο ανθρώπων-εμπορευμάτων, δούλων χωρίς εργατική ΥΠΟΣΤΑΣΗ, χωρίς κανένα δικαίωμα…
Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
Ο Ρόντος, λοιπόν, αποτελεί έναν από τους μεγάλους κρίκους της στρατηγικής των ΜΚΟ: Της στρατηγικής του Σόρος, Στέιτ Ντηπάρτμεντ και CIA.
Αυτή η στρατηγική περιγράφεται αναλυτικά, στο άρθρο του Του F. William Engdahl:
«Το πολιτικό κουκλοθέατρο κι αυτοί που κινούν τα νήματα πίσω από το γεωργιανό Πρόεδρο Σαακασβίλι».
Έχει δημοσιευτεί στο τεύχος-31 του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ.
Έχει ιδιαίτερα αξία διότι γνωρίζουμε ότι ο Ρόντος διετέλεσε και Σύμβουλος του Σαακασβίλι.
Παρουσιάζουμε ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο:

Πραξικόπημα από τις ΜΚΟ
Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Οι ΜΚΟ είχαν οργανωθεί από τον αμερικανό Πρέσβη στη Γεωργία, Richard Miles, ο οποίος είχε μόλις αφιχθεί από το Βελιγράδι στην Τιφλίδα, φρέσκος από την επιτυχία της ανατροπής του Slobodan Milosevic, ανατροπή που είχε στηρίξει η CIA, με τη βοήθεια των ίδίων ΜΚΟ.
Ο Μiles, που θεωρείται ειδικευμένος σε κρυφές αποστολές των μυστικών υπηρεσιών, επιτηρούσε το πραξικόπημα του Σαακασβίλι.
Εμπλέκονται σ’ αυτά το «Open Society Georgia Foundation» (Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας της Γεωργίας) του αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζωρτζ Σόρος.
Εμπλέκεται επίσης το «Σπίτι της Ειρήνης» (Freedom House) με έδρα την Ουάσιγκτον, του οποίου πρόεδρος υπήρξε ο πρώην αρχηγός της CIA James Woolsey. Προς σ’ αυτήν την κατεύθυνση έρρεε και γενναιόδωρη χρηματοδότηση από τη «National Endowment for Democracy» (Διεθνής Δωρεά για τη Δημοκρατία), μία πρακτορική υπηρεσία που χρηματοδοτείται από το Κογκρέσσο και ιδρύθηκε από το Ρόναλντ Ρήγκαν την δεκαετία του 80, προκειμένου να διεκπεραιώσει σε ιδιωτική βάση ό,τι διεκπεραίωνε μέχρι τότε η CIA, δηλ. πραξικοπήματα εναντίον καθεστώτων, τα οποία έκρινε ως μη φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Τα Ιδρύματα του Τζωρτζ Σόρος αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ανάμεσα σ’ αυτές δε τη Ρωσία και την Κίνα, μετά τη φοιτητική εξέγερση της Tiananmen Square του 1989.
Ο Σόρος, μαζί με το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, αποτελεί και το χρηματοδότη του «Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ενός προπαγανδιστικού παραρτήματος του συνόλου μηχανισμού των ΜΚΟ που έχει εξαπολύσει καθεστωτικά πραξικοπήματα, όπως π.χ την Επανάσταση των Ρόδων της Γεωργίας και την Πορτοκαλί Επανάσταση της Ουκρανίας, του 2004.
Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι ο Σόρος είναι ένας υψηλού επιπέδου πράκτορας του Στέιτ Ντηπάρτμεντ ή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο οποίος χρησιμοποιεί ως επικάλυψη τα ιδιωτικά του Ιδρύματα.
Το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, άλλωστε, χρηματοδοτούσε το Georgia Liberty Institute με επί κεφαλής τον Σαακασβίλι, υποψήφιο με έγκριση των ΗΠΑ, για να διαδεχθεί τον μη συνεργάσιμο πλέον Σεβαρντνάτζε.
Το Liberty Institute, εν συνεχεία, δημιούργησε το κίνημα “Kmara!”, το οποίο μεταφράζεται ως «Αρκετά!». Σύμφωνα με μία έκθεση του BBC το “Kmara” οργανώθηκε την άνοιξη του 2003, όταν ο Σαακασβίλι, μαζί με άλλους επιλεγμένους γεωργιανούς φοιτητές και ακτιβιστές, με έξοδα του Ιδρύματος Σόρος επισκέφθηκε το Βελιγράδι προκειμένου να διδαχθεί από τους ακτιβιστές του χρηματοδοτούμενου από τις ΗΠΑ κινήματος «Οτπόρ», το οποίο είχε ανατρέψει τον Μιλόσεβιτς. Εκπαιδεύτηκαν στη θεωρία του Τζην Σαρπ «Η μη χρήση βίας σαν μέθοδος πολέμου» στο «Κέντρο για μη βίαιη αντίσταση» (Belgrade Center for Nonviolent Resistance) του Βελιγραδίου.
Σαακασβίλι, ένας μαφιόζος Πρόεδρος
Μόλις ανέλαβε το αξίωμα του νέου Προέδρου της Γεωργίας, τον Ιανουάριο του 2004, o Σαακασβίλι τοποθέτησε στην κυβέρνηση συγγενείς και φίλους. Ο θάνατος του πρωθυπουργού του Zurab Zhvania, τον Φεβρουάριο του 2005, παραμένει ένα μυστήριο. Η επίσημη εκδοχή – δηλητηρίαση από αναθυμιάσεις ελαττωματικής σόμπας αερίου- υιοθετήθηκε από τους αμερικανούς ανακριτές της FBI, μόλις 2 βδομάδες μετά από το «θάνατο».
Αυτό δεν έγινε όμως ποτέ πιστευτό στους γνώστες του οργανωμένου εγκλήματος ανθρωποκτονιών, κακουργημάτων και άλλων εκφάνσεων κοινωνικής σήψης της Γεωργίας.
Τον θάνατο του Ζhvania ακολούθησε αμέσως κι άλλος θάνατος, ενός κρατικού υπαλλήλου από το επιτελείο του πρωθυπουργού, του Georgi Khelashvili, ο οποίος υποτίθεται αυτοπυροβολήθηκε την επομένη του θανάτου του αρχηγού του. Αργότερα βρέθηκε επίσης νεκρός ο αρχηγός του επιτελείου διερεύνησης του Ζhvania.
Όπως φημολογείται, πρόσωπα του περιβάλλοντος του Σαακασβίλι είχαν συμβάλει στο θάνατο του πρωθυπουργού Zhvania. Η Ρωσίδα δημοσιογράφος Μαρίνα Περεβοτσκίνα αναφέρει έναν γεωργιανό οικονομολόγο, τον Ghia Khurashvili. Πριν από το μοιραίο συμβάν, ο Khurshvili είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο στην εφημερίδα Resonans, αντιτιθέμενος στην ιδιωτικοποίηση και την πώληση του βασικού αγωγού αερίου της Γεωργίας. Δέκα μέρες πριν την εύρεση του πτώματος του πρωθυπουργού, ο Khurashvili δέχθηκε επίθεση και ο αρχισυντάκτης του o oποίος ανέφερε πιέσεις από κύκλους των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας- τους οποίους αρνήθηκε να κατονομάσει - του έδωσε μια προειδοποίηση.
Πιστεύεται ότι η θέση του εκλιπόντος πρωθυπουργού Zhvania στο ζήτημα του αγωγού, υπήρξε κι ο άμεσος λόγος για την δολοφονία του. Ο αδελφός του Ζhvania, o Γκεόργι, είχε πει επίσης στην Περεβοτσκίνα ότι λίγο πριν από τον θάνατο του αδελφού του, είχε λάβει μια προειδοποίηση ότι κάποιος σχεδίαζε να σκοτώσει τον Zhnavia…».
Ολόκληρο το αποκαλυπτικότατο αυτό κείμενο διαβάστε το εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2941
Ο «σύμβουλος» του ΓΑΠ ήταν και «σύμβουλος» του μαφιόζου Σαακασβίλι: ΟΛΟΙ ανδρείκελα του Σόρος και των ΗΠΑ…
resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.