Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;


1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;
Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

2) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο τον νεαρό που δολοφόνησαν «ακροδεξιοί» στη Νίκαια;
Ποιός ξέρει; ΟΛΟΙ !
Ε, το ότι την απάντηση στο 1 δεν ξέρει κανείς, ενώ στο 2 την ξέρετε όλοι, δείχνει γιατί κυριάρχησε με τη βοήθεια των τσοντοκάναλων, η ακροαριστερή προπαγάνδα και ο φασισμός των ακραίων αριστεροαντεξουσιαστών.

~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~
Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο 1 χρόνος από τις 20-8-2012 και η δολοφονία έγινε σε συμπλοκή για μια ληστεία που θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.
Κανένας δεν τον χαρακτήρισε "μάρτυρα" και "αγωνιστή" και κανένα βοθροκάναλο δεν αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του, και ούτε καν είδαμε τη φωτογραφία του δράστη.
Κανείς σας δεν θυμάται το όνομα του νεκρού βιοπαλαιστή πατέρα 2 παιδιών και κανείς σας δεν είδε τη φάτσα του δολοφόνου, επειδή ο φονιάς ήταν "αριστερός".
Ε λοιπόν, αυτός ο φασισμός του διαχωρισμού της ζωής των πολιτών, σε "μάρτυρες αγωνιστές" αν ο δολοφόνος είναι «ακροδεξιός» και "σκουπίδια που θάφτηκαν και ξεχάστηκαν" αν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, πρέπει να τελειώσει. Και θα τον τελειώσετε εσείς, υπενθυμίζοντας αυτά τα γεγονότα σε κάθε φασίστα, που κρυφοκαμαρώνει κατά βάθος όταν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, όπως οι ακροαριστεροί που έγραψαν για τον άτυχο ταξιτζή "το μόνο ευχάριστο γεγονός του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο".
Και, οι γουρουνοφασίστες που το έγραψαν αυτό, θα ήταν σίγουρα σε κάποιο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο για τη μνήμη του "Παύλου", να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας!
~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~
21 χρόνια μετά, όλοι γνωρίζουν το όνομα Τεμπονέρας, αφού το θύμα ήταν από την "αριστερά". Και μάλιστα, το όνομα το γνωρίζουν ακόμη και τα σημερινά 15χρονα, που δεν είχαν καν γεννηθεί τότε, από την κατήχηση που τους κάνουν οι αριστεριστές καθηγητές. Αντίθετα, τα σημερινά 15χρονα, δεν γνωρίζουν ούτε ένα -ΟΥΤΕ ΕΝΑ- από τα ονόματα των 86 νεκρών από τρομοκρατικές ενέργειες ακροαριστερών, όπως της 17Ν, Σέχτας, Πυρήνων και λοιπών, με αποκορύφωμα τους καμμένους της Μαρφίν.
Όταν το θύμα είναι "αριστερός" γίνεται μάρτυρας. Όταν είναι "δεξιός" γίνεται σακί με πατάτες πεταμένο στα σκουπίδια.
Ε, αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης, επειδή το θύμα έτυχε να ανήκει στη "δεξιά" πρέπει να τελειώσει.
Κανένα θύμα, από καμία πλευρά πλέον και κανένα έλεος σε κανέναν δολοφόνο, όχι από την πολιτεία, αλλά από τους απλούς πολίτες, που πρέπει να καταλάβουν ότι οι μεν δεν πρέπει να γίνονται "μάρτυρες" και οι δε "σκουπίδια στη λήθη".
Αρκετά με την ακροαριστερή φασίζουσα αντίληψη για την αξία της ζωής.
Taxalia Makedon 
krasodad
yiorgosthalassis.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. επιτελους!! τωρα το βλεπετε. αλλα τωρα! πειτε και για καποιους μαρτυρες του φασιστικου καθεστωτος που συναγωνιζεται σε σκληροτητα με την β. κορεα, για τις ανεκδιηγητες φυλακισεις τους επειδη δεν τους γουσταρουν οι δικτατορες!! επειδη δεν εχουν τα...@@@@ να τους αντιμετωπισουν σε πολιτικο επιπεδο. σαν να στεφανωνουμε ολυμπιονικη καποιον που βγαινει πρωτος αφου εχει βαλει τρικλοποδια την ωρα του αγωνα στους υπολοιπους! τοσο νοσηρο! αντι να τιμωρηθει ο ενοχος να τον αφηνουμε να δρα ελευθερος! και ενω οδηγει στο θανατο και την εξαθλιωση τοσους Ελληνες πολιτες ,να μην υπαρχει αντιδραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΨΟΓΟ!!! Και αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Δυστυχώς όμως τα προδοτικά σκύβαλα, οι υπηρέτες της «Νέας Τάξης» πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης έχουν άλλα σχέδια και αντιλήψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί το συλλογικό ασυνείδητο. Δουλεύουν επάνω σε αυτό, (όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο πολλές δεκάδες χρόνια), για να επιβάλουν την μιαρή επικυριαρχία της ισοπέδωσης και την απόλυτης πολτοποίησης του ανθρώπινου γένους, και την μετατροπή του σε μια εξαθλιωμένη άβουλη μάζα σκλάβων (goyim), χωρίς ήθη, χωρίς έθιμα, χωρίς εθνική ταυτότητα. Τώρα απλά έχουν τα πάντα με το μέρος τους, (αστυνομία, δικαιοσύνη, μέσα μαζικής εξαπάτησης, κράτος, παρακράτος, τεχνολογία), και έτσι δρομολογούν μαζικά τα σχέδια αφανισμού της Εθνικής ταυτότητας των πάντων. Το αν θα το πετύχουν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από εμάς που ακόμα κοινωνούμε στο όνομα των Ιδανικών της Ελευθερίας και οφείλουμε να αντιστεκόμαστε στην επιβολή της Δικτατορίας των προσκυνημένων ξεπουλημένων και υποτακτικών σκυβάλων που έχουν στα χέρια τους τα ηνία της εξουσίας, και έχουν επιβάλει την πιο επονείδιστη κοινοβουλευτική χούντα προδοτών που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε, είσαι για πολλά μνημόνια, ο Εθνικισμός δεν είναι Ναζισμός, σωστός ο 8.49.

      Διαγραφή
  4. Εάν δεν κλείσουν τα σύνορα καί να γίνει ότι.......'δεί',,,,,,,,,αυτή η κατάσταση της μόνης 'Ευρωπαίκής' χώρας πού διοικείται από μετασταλινικά αλύτρωτα αποκαϊδια θα διαιωνίζεται καί θα οδηγεί σε χαώδη αδιέξοδα.Είμαστε εγκλωβισμένοι στην πιό φασίζουσα μορφή πολιτεύματος όπου κυβερνούν οι 'σκοτεινές' καί εθνομηδενιστικές μειονότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το άρθρο παρ' όλους τους ακροβατισμούς του και αρκετή χυδαιότητα στη λογική των συγκρίσεων που κάνει, καταλήγει σε μια μεγάλη αλήθεια: ίδιες είναι οι αδικοχαμένες ψυχές, δεξιές κι αριστερές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψυχικά ανισόρροπο άρθρο.
    εσύ το ξέρεις ή κάνεις μόνο κοζερί για να τρωγόμαστε;
    ο νεκρός δεδικαίωται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.