Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ… «ΑΠΑΓΩΓΗ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;;;



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα πολύ «περίεργο» δημοσίευμα που κυκλοφορεί στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με τους Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και προς το παρών έχει χορηγηθεί στον λοχαγό,
Süleyman Özkaynakçı και στον ταγματάρχη, Ahmet Güzel, θέτει έμμεσα το ερώτημα ως πότε η Ελλάδα με μεγάλη αστυνομική δύναμη 90 αντρών θα τους κρύβει, ενώ αναμένεται να προχωρήσει στην χορήγηση ασύλου καις τους άλλους επίσης κρυμμένους αξιωματικούς.
Το δημοσίευμα τονίζει ότι όλα γίνονται εν κρυπτώ και ότι στις 30 Μαΐου θα δοθεί άσυλο στον ταγματάρχη Bilal Kurugül και στις 31 στον λοχαγό , Uğur Uçan, που θα αφεθούν ελεύθεροι.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.