Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ Η… ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται και από τα τουρκικά δημοσιεύματα η πρόσφατη επίσκεψη περιοδεία του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή στον Έβρο, έχει ενοχλήσει τους Τούρκους και την προβάλλουν κατά κάποιο τρόπο σαν…ελληνική πρόκληση προς την τουρκική πλευρά.

Το ανθελληνικό κλίμα συνεχίζεται και αυτή την φορά αφορμή έδωσε η παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ στην συνοριακή περιοχή του Έβρου, εκεί όπου συνελήφθηκαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί από την τουρκική περίπολο.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, η κίνηση αυτή του Έλληνα αρχηγού ανεβάζει την ένταση μεταξύ των δυο χωρών στον Έβρο.
Δηλαδή με λίγα λόγια, θα πρέπει κάθε φορά που ο αρχηγός ΓΕΣ θέλει να πάει στην συνοριακή περιοχή να…παίρνει πρώτα την άδεια από τους Τούρκους.
Τι άλλο θα ακούσουμε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.