Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ»!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την προβοκατόρικη είδηση ότι οι Έλληνες ετοιμάζουν μια… προβοκάτσια στον Έβρο μετά την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, μεταδίδουν σήμερα ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ, μέσα σε ένα κλίμα εντεινόμενης ανθελληνικής εκστρατείας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, η ελληνική πλευρά θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση στην περιοχή των συνόρων, με στόχαστρο να δημιουργήσει προβοκάτσια σε βάρος της τουρκικής πλευράς.
Η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με τους Τούρκους, προσπαθεί να πάρει την ρεβάνς από την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθηκαν σύμφωνα με τους Τούρκους, σε τουρκικό έδαφος.
Προφανώς όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της δημιουργίας από τους Τούρκους κλίματος έντασης στην περιοχή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.