Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΝΑ… ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το… «ανακάλυψαν» και αυτό οι Τούρκοι στην δεδομένη συγκυρία, εξάπτοντας ακόμα περισσότερο τα ανθελληνικά αισθήματα!

Όπως αναφέρουν σήμερα τουρκικά ΜΜΕ, ο Γενικός Εισαγγελέας του Elazığ, ο οποίος ανακρίνει άτομα που ενέχονται ως προσκείμενοι στον Γκιουλέν, ανακάλυψε από μαρτυρικές καταθέσεις, (με…μπόλικο ξύλο), ότι οι προσκείμενοι στον Γκιουλέν είχαν οργανώσει σχέδιο ανατροπής του καθεστώτος Ερντογάν στο εσωτερικό, με την σύγχρονη διπλή εισβολή κατά της Τουρκίας, της Ελλάδας από τα δυτικά και της Αρμενίας από τα ανατολικά. Μάλιστα!

Όσο και αν αυτό ακούγεται αστείο, όμως δείχνει κάτι πολύ σημαντικό. Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει αρχίσει αυτές τις μέρες να καλλιεργείται συστηματικά ένα έντονο ανθελληνικό κλίμα, που συνδυάζεται με την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο ενώ την ίδια ώρα οι τουρκικές δυνάμεις δυσκολεύονται στις πολεμικές επιχειρήσεις στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν στην Συρία.
Για επιβεβαίωση των τουρκικών θέσεων όμως, εμείς θα… ανεβάσουμε και άλλο την θεαματικότητα των τουρκικών σήριαλ.
Και εις ανώτερα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.