Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Είναι ασφαλώς εξωφρενικό ο κλέφτης του 100% μιας αξίας, να παρουσιάζει ως υποχώρηση την επιστροφή του 50% και να καλεί το θύμα της κλοπής σε συμβιβασμό. Η μιζέρια όμως του νεοέλληνα, η δειλία του και οι γλοιώδεις ταγοί του, το δικαιολογούν απολύτως.



Πάρτε οποιαδήποτε πρόσφατη δημοσκόπηση θέλετε. Αν δεν τις πιστεύετε, δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών τα τελευταία χρόνια. Χονδρικά (αλλά χαρακτηριστικά), τα κόμματα που έχουν αποφασίσει (και όχι απλώς συζητούν) να πουλήσουν την ιστορία της Μακεδονίας στα υιοθετημένα από τους Αμερικανούς ορφανά του Χίτλερ και του Στάλιν, συγκεντρώνουν περίπου 5 (πέντε) εκατομμύρια ψήφων. 
Αυτή δεν είναι απλώς η απόλυτη πλειοψηφία όσων μετέχουν στις εκλογές, είναι και απόλυτη πλειοψηφία όσων έχουν δικαίωμα ψήφου. Είναι η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων. Όσοι λοιπόν έχουν ψηφίσει και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα κόμματα αυτά είναι συνυπεύθυνοι στην εκχώρηση των ιερών και οσίων μας σε φασίστες, ναζί και πάει λέγοντας.

Μπορούμε ασφαλώς να κατανοήσουμε όσους πλανήθηκαν. Όσους, έστω, είχαν την αφελή αντίληψη ότι «δεν θα τολμήσουν». Αυτοί όμως είναι λίγοι. Εξαιρουμένων των ιδεοληπτικών εθνομηδενιστών, οι περισσότεροι ψηφίζουν αυτά τα κόμματα, με ταπεινά ελατήρια. Και μετά διαμαρτύρονται για τη Μακεδονία. Γελοίο. 
Να διορίσω το παιδί στο Δημόσιο μεν, Μακεδονία γη ελληνική δε. Αμ δε!
Να σώσω τη σύνταξη και τα μιστά μεν, η Μακεδονία είναι μία και ελληνική δε. Αμ δε! 
Ας γίνει επιτέλους κατανοητό, μήπως καταφέρουμε και περισώσουμε κάτι: το περιβόητο «ευρώ» είναι χρεόγραφο. Είναι χρήμα δανεικό εξορισμού. Αυτοί που μας το δανείζουν, είτε το αξίζουμε είτε όχι, είτε το κερδίζουμε με τον ιδρώτα μας είτε όχι, μας πήραν τη γη μας και τώρα ζητούν και την ψυχή μας. Το ευρώ δεν πάει μόνο του. Αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας που περιλαμβάνει εξανδραποδισμό. 
Ας γίνει επιτέλους σαφές ότι οι πολιτικοί μας είναι σφουγκοκωλάριοι των ισχυρών με μόνη εναλλακτική την πεολειξία στους δανειστές. Γλοιώδη αθύρματα και τίποτε άλλο. 

Είναι ασφαλώς εξοργιστικό να ακούει κανείς τον πρωθυπουργό του ψευτοκρατιδίου, έναν σαφώς μη Μακεδόνα, να ανακοινώνει με περίσσεια θράσους ότι δεν θεωρεί εαυτόν τον μοναδικό απόγονο των αρχαίων Μακεδόνων. Είναι ασφαλώς εξωφρενικό ο κλέφτης του 100% μιας αξίας, να παρουσιάζει ως υποχώρηση την επιστροφή του 50% και να καλεί το θύμα της κλοπής σε συμβιβασμό. Η μιζέρια όμως του νεοέλληνα, η δειλία του και οι γλοιώδεις ταγοί του, το δικαιολογούν απολύτως. 
Και για να μην αφήσω κανέναν παραπονούμενο, θα αναλάβω και την ευθύνη που μου αναλογεί για λογαριασμό των «σκεπτόμενων». Εφόσον επιτρέψαμε στον γείτονα να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο με το Ι.Χ, στον δικυκλιστή να κινείται στο πεζοδρόμιο και στον κοπρίτη να ρυπαίνει και ηχορυπαίνει ασυστόλως, δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για την ποιότητα ζωής μας. Κατ’ αναλογίαν, εφόσον επιτρέψαμε στο ανθρωπάκι να ψηφίζει Τσίπρα, Μητσοτάκη, Καμμένο, Γεννηματά, Θεοδωράκη και θα του επιτρέψουμε να τους ξαναψηφίσει, δεν μπορεί, και την Μακεδονία θα την χάσουμε και ποιος ξέρει και τι άλλο. 
ΥΓ. Σε ότι με αφορά, έχω προτείνει ονομασία, σύνθετη και ελληνοπρεπή (και τα δύο συνθετικά από την ελληνική γλώσσα): PseudoMacedonia (ΨευτοΜακεδονία). Ασορτί με τους ψευτοαριστερούς και τους ψευτοπατριώτες νονούς της.
ΥΓ 2. Τη φωτογραφία δεν ξέρω γιατί την έβαλα. Ίσως επειδή ταιριάζει με κάποιες λέξεις του κειμένου. 
aristidisdikaios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.