Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ…ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ» (PUSH BACK)!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το πως εξελίσσεται το μεγάλο πρόβλημα των παράνομων μεταναστών που η τουρκική μαφία προωθεί με κάθε μέσο προς την Ελλάδα, αποκαλύπτεται με… ιδιαίτερα «γλαφυρό» τρόπο από την κυριακάτικη τουρκική εφημερίδα Hürriyet.


Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα, ο ποταμός Έβρος έχει γίνει τελευταία ένα κεντρικό σημείο προώθησης των παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, μέσα σε ένα μήνα 600 παράνομοι μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο, τη… «ευγενική συνδρομή» της τουρκικής μαφίας, ξαναγύρισαν πίσω από τις ελληνικές αρχές.

Εκείνο όμως που προκαλεί είναι ο τουρκικός ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ξυλοκοπούν όσους επισημαίνουν να προσπαθούν να περάσουν τον ποταμό Έβρο και τους γυρίζουν πίσω δια της βίας, δηλαδή ασκούν ωμη βία σε όλους θέλουν να έρθουν στην χώρα μας. Μάλιστα!
Το επίμαχο είναι ότι αυτή η ιστορία όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά αναμένεται να αυξηθεί και να γιγαντωθεί τους επόμενους μήνες, καθώς η Μέση Ανατολή όχι μόνο δεν έχει ηρεμίσει αλλά τώρα ανάβουν πολύ μεγαλύτερες φωτιές.
Να δούμε πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα αφού ο Ερντογάν μας έχει γυρίσει τη ν πλάτη και καρφάκι δεν του καίγεται για τα ελληνικά δίκαια, όπως το έδειξε πολύ παραστατικά στην πρόσφατη επίσκεψη του
Αυτά από τους… «καλούς μας συμμάχους»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.