Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ : «ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ιδιαίτερα αιχμηρά κατά στης Ελλάδας φράσεις τα πρώτα σχόλια των τουρκικών ΜΜΕ για την συνάντηση Ερντογάν-Παυλόπουλου, που δείχνουν και το κλίμα που θέλει να καλλιεργήσει η Άγκυρα, καθώς η Αθήνα έπεσε ουσιαστικά στην τουρκική παγίδα να γίνει αυτό το ταξίδι παρά τις αντίθετες προβλέψεις για την έκβαση του.

Στιγμές έντασης λοιπόν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στην συνάντηση των προέδρων Τουρκίας, Ταιγίπ Ερντογάν και Ελλάδας Προκόπη Παυλόπουλου, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τους Τούρκους, δεν διίστασαι να τα πει στα… «ίσια» και για την συνθήκη της Λοζάνης που κατά τους Τούρκους είναι ξεπερασμένη, αλλά και για την μειονότητα της Θράκης που είναι οι Τούρκοι αδελφοί της Τουρκίας.
Με λίγα λόγια το επεισόδιο μεταξύ των δυο προέδρων για όσους γνωρίζουν τα πράγματα ήταν αναπόφευκτο, αλλά τώρα εγείρεται μεγάλο θέμα για τις άμεσες συνέπιες αυτής της επίσκεψης που έτσι όπως εξελίσσεται θα αποτελέσει μεγάλο κόλαφο για τα εθνικά συμφέροντα.
Για πρώτη φορά ηγέτης της Τουρκίας πετά κατάμουτρα τις τουρκικές προκλήσεις μέσα στην ελληνική πρωτεύουσα φέρνει τα κάτω πάνω και για πρώτη φορά αμφισβητείται με αυτόν τον τρόπο η εδαφική ακεραιότητα της χώρας,
Συγχαρητήρια σε όσους τον κάλεσαν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.