Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

“Κάζο” Ερντογάν στη Θράκη! Περίμενε 15.000 “πιστούς” εμφανίστηκαν 1.500!




Από χθες ελληνικά και τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για συγκέντρωση τουλάχιστον 15.000 “θαυμαστών” του Ερντογάν στη Κομοτηνή. Πληροφορίες έκαναν λόγο για πούλμαν που θα μετέφεραν από χωριά “πιστούς” για να αποθεώσουν τον Τούρκο πρόεδρο. Ταυτόχρονα εκφράζονταν φόβοι για τι θα πει ο Ερντογάν… Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν συνέβη. Οι μπράβοι του Ερντογάν παραλίγο να ΄ναι περισσότεροι από τους πιστούς! Το τουρκικό προξενείο απέτυχε στην αποστολή του…

Το φιάσκο της υποδοχής Ερντογάν είναι ανεπανάληπτο πάντα σε σχέση με τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από το επιτελείο του. Γιατί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στη Θράκη δεν κάνει κουμάντο η μειοψηφία των έξαλλων και ελεγχόμενων από το τουρκικό προξενείο. Ακόμη τουλάχιστον ,γιατί αν η ελληνική πολιτική συνεχίσει να αδιαφορεί για την περιοχή ποιος ξέρει τι θα γίνει…
Περίμεναν 15.000 κόσμο να αποθεώσει τον Ερντογάν. Δεν μάζεψαν ούτε 1500 και κάποιοι μιλούν για λιγότερους!
Όσο για τον Ερντογάν; Μέσα σ΄ ένα 24ωρο έλαβε πολλά μηνύματα από Αθήνα,Ουάσινγκτον,Βερολίνο,Βρυξέλλες,όλα αρνητικά. Γι΄ αυτό και στη Θράκη ήταν…κύριος! Αποσπάσματα απ΄όσα είπε:
• Ευχήθηκε ακόμη να επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας ως πρόεδρος της Τουρκίας και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα χρωστά πολλά στην Τουρκία και η Τουρκία στην Ελλάδα». 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε: «Είστε πολίτες της Ελλάδας και πρέπει να εργαστείτε για το καλό της»
•«Είχαμε σημαντικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην Αθήνα οι οποίες ελπίζουμε ότι θα καρποφορήσουν».
Πληροφορίες που δημοσίευσε η Καθημερινή κάνουν λόγο ακόμη και για σύσταση που δέχτηκε ο Ερντογάν από τον υφυπουργό Εξωτερικών Γ.Αμανατίδη ,όταν ζήτησε το μικρόφωνο για να μιλήσει .Ο κ.Αμανατίδης φέρεται να του είπε “άλλα έχουμε συμφωνήσει κ.Πρόεδρε”. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις του δόθηκε μικρόφωνο για να μιλήσει και όσα είπε ήταν άκρως κατευναστικά!
Διαψεύδει κυβερνητικός αξιωματούχος ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» για διπλωματικό επεισόδιο στη Θράκη.
«Κανένα διπλωματικό επεισόδιο δεν υφίσταται στη Θράκη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Καθημερινής, όλα πηγαίνουν βάσει του συμφωνηθέντος προγράμματος» ανέφερε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.