Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ… «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ !!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πέρασε ένας χρόνος από το αποτυχημένο πραξικόπημα και ακόμα οι άνθρωποι του Ερντογάν ψάχνουν να βρουν ένα.. «μυστήριο» πρόσωπο που έπαιξε όπως αναφέρεται πολύ σημαντικό ρόλο.

Κυριολεκτικά έχει τρελάνει τους Τούρκους η πληροφορία ότι το βράδυ του πραξικοπήματος ένα μυστήριο άτομο, ντυμένο στα άσπρα, περιφέρονταν γύρω από τα κεντρικά σημεία του πραξικοπήματος και φέρεται ότι έπαιξε ηγετικό ρόλο στην εξέλιξη του πραξικοπήματος.

KİM BU HAYALET SUBAY = ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Το άτομο αυτό επέβαινε σε ένα πολεμικό ελικόπτερο και γύριζε στις «καυτές» περιοχές κατευθύνοντας τις κινήσεις των πραξικοπηματιών, όπως αναφέρεται και το ότι στη συνέχεια είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί.
Οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, συλληφθέντων πραξικοπηματιών, όπως του συλληφθέντος αξιωματικού Emre A, αναφέρουν ότι αυτό το άτομο έδινε εντολές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο εκείνη την βραδιά και είχε κινηθεί με το ελικόπτερο αλλά στην συνέχεια είχε αποβιβαστεί για να φύγει σε άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό Zafer A, σπουδαστή της Σχολής Πολέμου, το άτομο αυτό θεάθηκε στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης όπου είχε αποβιβαστεί από το ελικόπτερο και στη συνέχεια είχε επιβιβαστεί σε ένα στρατιωτικό τζιπ για να εξαφανιστεί με όλη την άνεση του σε άγνωστη κατεύθυνση.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ο αξιωματικός Oğuzhan Y, της 66ης ταξιαρχίας Μηχανικού, αναφέρει ότι και αυτός είχε δει αυτό το άτομα να περιφέρεται κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και μετά να εξαφανιστεί αφού είχε διευθύνει τις δυνάμεις κατάληψης του αεροδρομίου.
Αυτό το μυστήριο άτομο στα άσπρα, κυριολεκτικά «φάντασμα» έχει προκαλέσει από τότε ένα όργιο φημών για το πραξικόπημα!
Λέτε να ήταν κάτι το διαφορετικό στα άσπρα, (τι σας θυμίζει ?), που τάραξε και συγκλόνισε όλη την Τουρκία και που οι συνέπειες των πράξεων του θα συνεχίζονται για πολύ καιρό ;
Darbeci askerlerin ıfadelerinde ortaya çıktı = Αναφέρθηκε στις καταθέσεις των πραξικοπηματιών στρατιωτικών
O GECE KIŞLALARI DOLAŞAN BEYAZ ELBİSELİ KİŞİ KİM ? ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.