Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μπαρούτι αρχίζει να μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Τουρκία καθώς η τουρκική αντιπολίτευση, (CHP), τραβάει στα άκρα το σχοινί και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με έκτακτες ανακοινώσεις της σε όλες τις οργανώσεις της χώρας καλεί τον λαό σε διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν για την ακύρωση των νοθευμένων αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.


Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη το βράδυ, η Γενική Διεύθυνση του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης δεν αναγνωρίζει τα αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και μετά την απόρριψη του και από τους παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλεί ιδιαίτερα τις οργανώσεις της νεολαίας του κόμματος να βγουν στους δρόμους και να οργανώσουν συλλαλητήρια κατά του Ερντογάν, απαιτώντας ακύρωση και επανάληψη του δημοψηφίσματος.
Η κατάσταση είναι ήδη ηλεκτρισμένη, καθώς και ο Ερντογάν προσπαθεί να φανατίσει τους οπαδούς του και όπως μεταδίδουν κάποια τουρκικά κανάλια, αναμένονται μεγάλες διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης που θα φορτίσουν ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.
Γεγονός πως η Τουρκία εισέρχεται σε μια νέα εκρηκτική περίοδο με όλες τις δυνατές παρενέργειες αυτής της εξέλιξης. Ήδη ο συμπολιτευόμενος τύπος αναφέρει πως το Λαϊκό κόμμα πυροδοτεί ανεξέλεγκτες εξελίξεις και βάζει φωτιά στην χώρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.