Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΑ… «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ» Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


2017020715572319_d292cda6919839c5871e1bcc7a9a4c141

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την μακέτα του νέου μουσουλμανικού τζαμιού που σκοπεύει να αναγείρει το τουρκικό καθεστώς στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, έδωσαν στην δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές υλοποιώντας ένα πάγιο σχέδιο του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν, ένα τζαμί να δεσπόζει στην περιοχή και να καλύπτει την εικόνα του ελληνορθόδοξου ναού της Αγίας Τριάδος.

Όπως αναφέρεται, το τζαμί θα έχει έκταση 1.482 τετραγωνικά και το ύψος του τρούλου θα φτάνει τα 30,3 μέτρα, επισκιάζοντας όλη την περιοχή της πλατείας.
Το τζαμί θα κτιστεί με κρατικές δαπάνες και όπως τονίζεται θα δώσει ένα καθαρά ισλαμικό χαρακτήρα στην ιστορική πλατεία, η οποία μέχρι σήμερα με την επιβλητική εικόνα της Αγίας Τριάδος δίνει στους επισκέπτες την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο ελληνορθόδοξος ναός είναι το κυρίαρχο θρησκευτικό αίσθημα.
Εμείς θα… του δώσουμε «συγχαρητήρια», κτίζοντας και άλλα τζαμιά στην επικράτεια μας!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.