Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ REINA ΣΤΟ.. «ΜΕΤΩΠΟ», ΚΑΛΥΜΝΟ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ-ΛΕΡΟΣ-ΚΩ.

1026649198

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και όπως φαίνεται μετά από κάποιες πληροφορίες ότι ο δράστης της σφαγής της Reına στην Κωνσταντινούπολη σκοπεύει να δραπετεύσει προς τα ελληνικά νησιά, από χτες η τουρκική ακτοφυλακή έχει σημάνει συναγερμό στις περιοχές Bodrum, (Αλικαρνασσός), Marmaris και Datça.

Όπως αναφέρεται, παρεμβαίνουν σε κάθε πλεούμενο στην περιοχή όπως ένα ισραηλινό φορτηγό που διατάχτηκε να ακινητοποιηθεί και άντρες της τουρκικής ακτοφυλακής ανεβήκαν επάνω για να κάνουν έρευνα αναζητώντας κάθε ύποπτο που θα μπορούσε να συσχετιστεί με την τρομοκρατική επίθεση.

reina-katliamini-yapan-terorist-icin-ege-de-alarm-150268
Για την επιχείρηση αυτή επιστρατεύτηκαν και ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού, καθώς και δυο πλοία του τουρκικού στόλου που περιπολούν συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή, η οποία είναι άκρως «ευαίσθητη» μετά τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων μηνών.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι Τούρκοι μεταδίδουν ότι και στην ελληνική πλευρά έχει σημάνει συναγερμός και πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής περιπολούν συνεχώς στην περιοχή, καθώς το ενδεχόμενο να περάσει στην ελληνική πλευρά ο τρομοκράτης της Reina, σίγουρα θα ανάψει «φωτιές» στις ήδη τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.