Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κοσοβάρος τ.στρατιώτης του ΝΑΤΟ ηγετικό στέλεχος της ISIS και 400 τζιχαντιστές ήρθαν από τη Συρία στην Ευρώπη για επιθέσεις.


ISIS general Lavdrim Muhaxheri, who was once pictured decapitating a prisoner, is back in Europe with up to 400 of his most trusted soldiers after fleeing the warzone in Syria, it has been claimed
Σύμφωνα με τις ιταλικές υπηρεσίες της ασφάλειας περί τους 400 τζιχαντιστές εισήλθαν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες συμπεριλαμβανομένου  ενόςαπό τους πρωταρχικούς στρατολόγους της ISIS του Lavdrim Muhaxheri πρώην στρατιώτη του ΝΑΤΟ σύμφωνα με τη DAILY MAIL.

300 με 400  »μαχητές » του Ισλαμικού Κράτους  (EI, Daech) εισχώρησαν στο Kosovo από τη Συρία προσποιούμενοι τους  πρόσφυγες γράφει το site Daily Mail, επικαλούμενο πηγή στο εσωτερικό των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών. Οι τρομοκράτες , συνεχίζει το μέσο εγκαταλείπουν την Συρία μετά από τις ήττες τους από το στρατό και τους συμμάχους του. Για να μην γίνουν αντιληπτοί φέρουν πολιτική περιβολή και επιχειρούν ν΄αναμειχθούν με τους χιλιάδες πρόσφυγες.
Ex-NATO soldier Lavdrim Muhaxheri and his men are among thousands who have fled after ISIS suffered devastating losses in war-torn Syria, according to Italian intelligence services
Ακόμη κι αν κάποιοι ανάμεσά τους εντοπίστηκαν από τις υποηρεσίες πληροφοριών , η πλειοψηφία των τζιχαντιστών κατορθώνει σε κάθε περίπτωση  να περάσουν μέσα από το πλέγμα που έχει το δίχτυ ασφαλείας.Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των τρομοκρατών  που εισχώρησαν πρόσφατα στην Ευρώπη συγκαταλέγεται και ένας από τους κύριους ηγέτες της Daech ο Lavdrim Muhaxheri, ψευδώνυμο  Abu Abdullah al Kosova. Ο Muhaxheri είναι γνωστός όχι μόνο ως ένας από τους ηγέτες των αλβανών τρομοκρατών  του Kosovo, αλλά και ως ένας ομότιμος στρατολόγος της ISIS. Kαταγόμενος από τα Σκόπια ο  al Kosova πήγε στη Συρία στο τέλος του 2012, κι εμφανίζεται σε πολλά βίντεο vidéos προπαγάνδας της  Daech μέσω των οποίων καλούσε τους αλβανούς να ενταχθούν στους τζιχαντιστές. Εκτός των άλλων πολλές εικόνες δημοσιοποίηθηκαν στο  Internet όπου ο  Muhaxheri εμφανίζεται ν΄αποκεφαλίζει έναν όμηρο ,όπως και vidéo όπου φαινόταν να ρίχνει με σύστημα εκτόξευσης ρουκετών κατά ανθρώπου.
Οι αρχές της ασφάλειας στην Ιταλία θεωρούν ότι ο Muhaxheri κια οι κολητοί του προσανατολίζονται να διαπράξουν επιθέσεις κατά πολιτικών και διεθνών θεσμών.
Το Kosovo, δεν ήταν στόχος ισλαμιστικών επιθέσεων  αλλάτουλάχιστον 200 άτομα συνελήφθηκαν ή αποτέλεσαν αντικείμενο αστυνομικών ερευνών για τις παράνομες δραστηριότητές τους σε σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. Περί τους 300 Kosovars μάχονται στις τάξεις της οργάνωσης σε Συρία και Ιράκ.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.