Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Φράξια της »συριακής αντιπολίτευσης » καλεί το Ισραήλ να πολεμήσει τη Συρία…..


db0a60fcfd6fb5062f5a664198993efe23c174db

Σε αποκλειστική είδηση το  i24NEWS αποκαλύπτει:  »μια οργάνωση σύριων ανταρτών εξορκίζει το Ισραήλ να πολεμήσει κατά του Assad. »
Το « Εθνικό Μέτωπο της Σωτηρίας της Συρίας  » μια φράξια της αυτοανακηρυχθείσας αντιπολίτευσης επιθυμεί να σχηματιστεί ένα τοπικό Συμβούλιο που θα περικλείει το Ισραήλ.Μια φράξια πολιτοφυλακή της συριακής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε ότι θα επιθυμούσε την εγκαθίδρυση ενός διαλόγου με το Ισραήλ για να πολεμήσει κατά του προέδρου Bashar al-Assad.

Το « National Salvation Front in Syria » δημοσιοποίησε ένα βίντεο καλώντας σε συνεργασία βίντεο καλώντας σε συνεργασία με το Ισραήλ για μια παρέμβαση εξ ονόματός του οδηγώντας στην πτώση του Assad.
Ο εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης ο Fahed Al-Masri, δήλωσε ότι το σχήμα του « καλεί όλους τους παράγοντες της περιοχής συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ να σχηματίσουν έν ατοπικό Συμβούλιο ασφαλείας αποδεκτό από τον ΟΗΕ που θα επέτρεπε να συντονισει την ασφάλεια εντός αυτής της ζώνης « .
Σενσυνέντευξήν του στο i24NEWS, ο πολιτικός αναλυτής Firas Hamed, ανέφερε ότι ο Al-Masri δηλώνει στο βίντεο ότι αυτή η πρωτοβουλία « δεν σχετίζεται με την οικονομική πραγματικότητα ή την τρέχουσα ανάπτυξη στο Χαλέπι ή σε άλλες περιοχές « .
Προσθέτει ότι το μήνυμα που απηύθυνε σήμερα στον ισραηλινό λαό « δεν είναι ένα μήνυμα που εκλιπαρεί για τη συμπάθεια ή την βοήθεια του Ισραήλ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς θέλουμε να δείξουμε τα γεγονότα ως έχουν… ».i24news.tv 2.12.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.