Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ!


rethimno1

Συμπλοκές προκλήθηκαν το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου όπου έχει προγραμματιστεί από το δημοτικό συμβούλιο συζήτηση με θέμα την υποδοχή προσφύγων στην Κρήτη.
Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα ατόμων που διαφωνούν με τη φιλοξενία προσφύγων στο νησί ήρθαν σε αντιπαράθεση με ομάδα αλληλέγγυων με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να έρθουν σε σύγκρουση.
Χαρακκτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι εκ των διαφωνούντων κρατούσαν κρητικές μαγκούρες. Οπως γράφουν τα τοπικά μέσα, οι περισσότεροι από τα μέλη της διαφωνούντων με την υποδοχή προσφύγων στην Κρήτη προέρχονταν από γειτονικές πόλεις του νησιού.
Στο σημείο αναπτύχθηκαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση ενώ λόγω της κατάστασης προκλήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.