Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Που ακούστηκε μωρέ αυτό…Οι Στρατιωτικοί να χτυπάνε υπερωρίες στα «Hot Spot» και με τη βούλα; (‘εγγραφο)

6_big-1-1024x683

Το  ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος παράτησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στον Επικεφαλής του Προσφυγικού -Λαθρομεταναστευτικού στον ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα  ,ουδόλως τον απαλλάσσει απο τις Ευθύνες του!
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι Κυβερνώντες αλλά το να χρησιμοποιούν τους Στρατιωτικούς ώς Υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών ,μην πούμε τίποτε χειρότερο και μάλιστα χτυπώντας «Υπηρεσία» πέραν των Ωρών εργασίας …

≈Ò„·ÛflÂÚ ÛÙÔ ÛÙÒ·Ù¸Â‰Ô "≈ıËıÏȸÔıÎÔı", ÏÂÙ·Ó˝ Ã‹Ì‰Ò·Ú Í·È  ÔıÙÛÔ˜›ÒÔı ÛÙÔ Ì. À·ÒflÛÁÚ, „È· ÙÁ ‰ÁÏÈÔıÒ„fl· ·ÌÔÈÍÙÔ˝ Í›ÌÙÒÔı ˆÈÎÔÓÂÌfl·Ú ÒÔÛˆ˝„˘Ì ÙÁÌ –›ÏÙÁ 17 ÷ÒÙflÔı 2016. œ ˜˛ÒÔÚ ÙÔı Ò˛ÁÌ ÛÙÒ·ÙÔ›‰Ôı "≈ıËıÏȸÔıÎÔı" ·ÔÙÂÎÂfl ›Ì· ·¸ Ù· 7 Í›ÌÙÒ· ˆÈÎÔÓÂÌfl·Ú ÒÔÛˆ˝„˘Ì Ôı ÂÙÔÈÏ‹ÊÔÌÙ·È ·ıÙ›Ú ÙÈÚ ÁÏ›ÒÂÚ Ï ÙÁ Ûı̉ÒÔÏfi Ù˘Ì ≉Î˘Ì ƒıÌ‹Ï¢Ì. ”ÙÔ ÛÙÒ·Ù¸Â‰Ô ÔÎÔÍÎÁÒ˛ÌÂÙ·È Á „ͷًÛÙ·ÛÁ 300 ÛÍÁÌ˛Ì Á ˜˘ÒÁÙÈ͸ÙÁÙ· Ù˘Ì ÔÔfl˘Ì ÓÂÂÒÌ‹ ÙÔıÚ 2.000 ˆÈÎÔÓÂÌÔ˝ÏÂÌÔıÚ, Á ÂÒflˆÒ·ÓÁ ÙÔı ˜˛ÒÔı ÔÎÔÍÎÁÒ˛ÌÂÙ·È ÂÌ˛ ÛıÌÂÒ„Âfl· ÙÁÚ ƒ≈’¡À ÂÒ„‹ÊÔÌÙ·È „È· ÙÁÌ ÙÔÔË›ÙÁÛÁ ‰ÈÍÙ˝Ôı ˝‰ÒÂıÛÁÚ. (EUROKINISSI/»¡Õ¡”«”  ¡ÀÀ…¡—¡”)
...Όχι σε ασκήσεις και εκπαιδεύσεις ,αλλά για να εκτελούν Υπηρεσία στα Hot-Spot πάει πολύ και αν δεν μπορούν να να αντιδράσουν τα Στελέχη μας ,να αντιδράσουν οι γονείς τους ,τα παιδιά τους ,οι γυναίκες τους και να προσφύγουν άμεσα στη Δικαιοσύνη!
Που μωρέ ακούστηκε αυτό ..Αξιωματικοί και Στελέχη να διατάζονται να εκτελέσουν Υπερωρίεςσε βάρος του προσωπικού και ελεύθερου χρόνου τους .στερούμενοι εαυτούς απο τις Οικογένειές τους για να περνούν καλά οι Λαθρομετανάστες που καθημερινά αποδεικνύονται  αχάριστοι και απαιτητικοί !ISLAMIC_MILITANTS1
Αντί να ευχαριστούν το Θεό  που βρήκαν ένα πιάτο φαί και ένα κρεβάτι ,τραβάνε μαχαίρια και το παίζουν και τσαμπουκάδες !
Δεν γνωρίζουμε πόση αγάπη κρύβουν οι Κυβερνώντες για τους Λαθρομετανάστες ,αλλά καλά θα κάνουν να προσέξουν τα Στελέχη μας γιατί αν κάτι συμβεί οι αλληλέγγυοι και οι λάθρο θα είναι απένταντί μας και αυτό κρατήστε το !1_1_4
Η Αντίδραση των δήθεν Συνδικαλιστών του Στρατεύματος ;;;; Αν ήταν όμως άλλη Κυβέρνηση θα χαλούσε ο κόσμος…Τυχαίο; δεν το νομίζω!
Η εξοργιστική Απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ Βίτσα σε ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή  για την Απασχόληση των Στελεχών του Στρατού πέραν των Ωραρίων στα HOT-SPOT!A1A2A3
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.