Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ» ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!


okto_turkoi_stratiotikoi_elikoptero

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την αποκάλυψη, (σκόπιμη;;;), ότι οι οχτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που ήρθαν στην Ελλάδα με το πολεμικό ελικόπτερο ζητώντας πολιτικό άσυλο καθώς όπως υποστηρίζουν κινδυνεύει η ζωή τους, «κουβαλούν» πολύτιμα στρατιωτικά μυστικά για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κάνει η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Asuman Aranca, στην τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Ένας πρόσθετος λόγος που οι Τούρκοι έχουν λυσσάξει να τους παραδώσουμε τους Οκτώ και μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι είχαν διοργανώσει πειρατική επιχείρηση απαγωγής τους, είναι, όπως αναφέρεται, ότι είναι γνώστες πολύτιμων στρατιωτικών μυστικών και κωδικών επικοινωνίας για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και φοβούνται μήπως και διαρρεύσουν αυτά στις ελληνικές αρχές.
Η αποκάλυψη αυτή περιπλέκει ακόμα περισσότερο το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και σίγουρα προσθέτει άλλο ένα στοιχείο που επιβαρύνει πιο πολύ το ζήτημα της έκδοσης τους στην Τουρκία, το οποίο σαφώς και προσκρούει στο διεθνές δίκαιο του ασύλου, αλλά και στην ελληνική νομοθεσία.
Σίγουρο είναι επίσης ότι αναμένεται να αυξηθεί και με απειλές η τουρκική πίεση προς την ελληνική πλευρά για το θέμα αυτό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.