Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μεταφορά ρωσικών πυρηνικών πυραύλων κρουζ R-500,στην Βενεζουέλα,μια ανάσα από τις ΗΠΑ!


Δεν μασάει ο Βλαντιμίρ,τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.Πρώτες αναφορές,για μεταφορά ρωσικών πυρηνικών πυραύλων κρουζ R-500,στην Βενεζουέλα,μια ανάσα από τις ΗΠΑ!!!

Γιαυτό οι Αμερικανοί,κινούν γη και ουρανό,να ανατρέψουν τον Μαδούρο.Σύμφωνα με πηγές στην ρωσική πρωτεύουσα,η Ρωσία είναι πολύ πιθανό,να έχει ήδη μεταφέρει στην Βενεζουέλα,εκτοξευτές Iskander με πυρηνικούς  πυραύλους κρουζ,τύπου R-500  και εμβέλεια 5,500 χλμ.Πρακτικά όλες οι κεντροανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ,τα μεγάλα βιομηχανικά κέντρα,ναύσταθμοι στον κόλπο του Μεξικού,αεροπορικές και στρατιωτικές βάσεις,βρίσκονται κάτω από το στόχαστρο των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων κρουζ!!!

Όπως δηλώνουν Ρώσοι αναλυτές,αυτή δεν θα είναι η μόνη απάντηση στην περικύκλωση της πατρίδας  μας,έπονται και άλλες.Αν κάποιοι στα σκοτεινά υπόγεια των στοών της Αμερικής,πιστεύουν πως η Ρωσία δεν θα αντιδράσει στα σχέδια τους,κάνουν μεγάλο λάθος.Η κρίση των πυραύλων της Κούβας,μπροστά σε αυτό που έρχεται,ήταν παιχνίδι με πλει μομπίλ.Ο Β.Πούτιν και η ηγεσία της Ρωσίας,έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα αφήσουν μια κλίκα ξιπασμένων αγελαδοτρόφων να διευθύνουν κατά το δοκούν τις παγκόσμιες εξελίξεις.
45_3
dioptra-news.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΟΥΒΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΛΕΕΙ Ο ΡΩΣΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΡΟΥΖ ΜΗΠΩς ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ 1-2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΚΑ ΑΘΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.