Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Παρέμβαση της περιφέρειας για τα όργια στην Ειδομένη!


eidomeni-paremporio-2

Παρεμπόριο, διακίνηση ναρκωτικών από Τυνήσιους και Μαροκινούς «καημένους πρόσφυγες», οίκοι ανοχής και κάθε λογής αξιόποινες πράξεις!
Σε άντρο εγκληματικών ομάδων έχει μετατραπεί ο καταυλισμός των μεταναστών και των προσφύγων στην Ειδομένη, ο οποίος έχει πλήρως εγκαταλειφθεί από την πολιτεία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κακοποιά στοιχεία εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο τους πρόσφυγες. Συμμορίες μεταναστών έχουν στήσει οίκους ανοχής, κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, συνεργάζονται με διακινητές, ενώ έχουν στηθεί ακόμα και πάγκοι παρεμπορίου.
Σήμερα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε πως στην Ειδομένη τελούνται πλέον αξιόποινες πράξεις και με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να προστατεύσει τους κατοίκους της περιοχής.
Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Τζιτζικώστας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή, δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εκκενωθεί ο καταυλισμός και δεν δίνει εντολή στην αστυνομία να ανοίξει τη σιδηροδρομική γραμμή.
Αυτοσχέδιοι οίκοι ανοχής σε βαγόνι και κτίριο υπό κατάληψη
Οι εγκληματικές ομάδες έχουν δημιουργήσει στην Ειδομένη δύο αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Ο ένας είναι ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι και ο άλλος ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη. Οι δράστες ζητούν από τον κάθε πελάτη μόλις 5 με 10 ευρώ, ενώ στις εξαθλιωμένες γυναίκες, που έχουν εξαντλήσει τις οικονομίες τους, δεν δίνουν παρά μόνο πολύ χαμηλά ποσά.
Εχουν στήσει υπαίθρια μαύρη αγορά
Στην περιοχή έχει στηθεί μία μαύρη αγορά, όπου οι μετανάστες πωλούν τα τρόφιμα και τα αντικείμενα κάθε λογής που τους έχουν χορηγηθεί από μη κυβερνητικές οργανώσεις και εθελοντές.
Τζιτζικώστας: Στην Ειδομένη τελούνται πλέον αξιόποινες πράξεις
«Προσωπικά έχω την ευθύνη να αναλάβω συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Εμείς, ως περιφέρεια, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη της την περιοχή», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα». Πρόσθεσε μάλιστα «οι Έλληνες πολίτες ταλαιπωρούνται, έχουν δημιουργηθεί σημεία όπου γίνονται παράνομες δραστηριότητες, από ναρκωτικά και οίκους ανοχής μέχρι παρεμπόριο».
Επίσης, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σηκώνει το βάρος του μεγαλύτερου μέρους των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις για αναλογικό επιμερισμό. «Δεν είναι δυνατόν σήμερα στην Κεντική Μακεδονία να υπάρχει το 70% του προσφυγικού πληθυσμού ολόκληρης της χώρας. Δεν μπορεί να λύσει η Κεντρική Μακεδονία μόνη της ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει ολόκληρη η Ευρώπη», σημείωσε.
hellasforce.com

2 σχόλια:

  1. Ως γνωστον η ΕΡΤ δεν ειναι μαγαζι κανενος απατεωνα να λεει ο,τι θελει και να προπαγανδιζει το ψεμα για αληθεια. Αυτο ακριβως κανει, να προπαγανδιζει και οχι να να ενημερωνει. Σημεια και τερατα γινονται απο τους λαθρομεταναστες και οι αναγκεφαλοι που θελουν να υποδυονται τους δημοσιογραφους προσπαθουν να στρογγυλοποιησουν την παρανομια ολων αυτων που εχουν μετατρεψει την περιοχη σε γκετο. Ηταν αναμενομενο να δημιουργηθουν ποικιλα προβληματα και δεν χρειαζονταν μαντικες ικανοτητες να προβλευθουν.
    Για ολη αυτη την αθλια εικονα περισσοτερο ευθυνη εχουν οι κατοικοι και λιγοτερο οι φασιστες της ψευτοαριστερας, γιατι ειναι εντεταλμενα οργανα που εχουν σκοπο το κερδος και επενδυουν ολο αυτο το σκηνικο με ανεξοδο φιλανθρωπια.
    Οι μονημοι κατοικοι ο,τι και να παθουν καλως να το παθουν, αφου δεν ξεσηκωνονται μροστα σε αυτη την αθλιοτητα. Ακομα και θανατος να υπαρξει μεσα σε αυτο το γκετο θα αρχισουν να φιλοσοφουν και γεωμετρουν για το κακο που τους βρηκε.
    Η συμμορια του συνταγματικου τοξου σε πολυ ακραιες καταστασεις κροκοδειλια δακρυα θα χυνει και καταρες σε δευτρο χρονο εναντιον αυτων που θα διαμαρτηρονται για το κακο.
    Παντα σε δευτρο χρονο,σε (πρωτο δεν θα τους παιρνει), φασιστες θα τους ανεβαζουν και κατεβαζουν μεσα απο το παραμαγαζω την ΕΡΤ που την εχει κανει η φασιστικη συμμορια Τσιπρα-Καμενου.
    Αν δεν αντιδρασουν δυναμικα οι κατοικοι, παλλα θα δουν τα ματια τους και κανενας Συριζα δεν θα εχει ευθυνη.
    Καθαρες και κρυσταλλενιες κουβεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.