Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Δεν τους θυμήθηκε ποτέ ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος, τους θυμούνται Σουνίτες, Σιίτες, Αλεβίτες και το μαρτυρικό Πατριαρχείο Αντιοχείας!


13006676_688198047950578_1408095142526401307_n

Σήμερα, 21 Απρίλη 2016, προσευχή για τη σωτηρία τους…
Συμπληρώνονται τρία χρόνια (22 Απρίλη 2013) από την απαγωγή στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, των δύο Ελληνορθόδοξων Επισκόπων του Πατριαρχείου Αντιοχείας, από τους «εξεγερμένους» για τον «εκδημοκρατισμό» της Συρίας και την «αραβική άνοιξη», τους φονιάδες-μισθοφόρους της «πολιτισμένης» δύσης…

Σήμερα, 21 Απρίλη 2016, στις 18:00 (έξι το απόγευμα), προσευχή σε απευθείας σύνδεση –μέσω διαδικτύου, στο youtube-, από το Πατριαρχείο Αντιοχείας, τρία χρόνια από την απαγωγή των δύο Ελληνορθόδοξων Επισκόπων, από αυτούς που ανέμιζαν τις σημαίες τους στη Λέσβο, μπροστά στον πάπα, τα εξαπτέρυγά του και την παρέα του.
Η σύνδεση με το κανάλι του Πατριαρχείου Αντιοχείας: ΕΔΩ
Χθες, στο Λίβανο, στο δημαρχιακό μέγαρο Sin el Fil της πρωτεύουσας, συναντήθηκαν Σουνίτες, Σιίτες, Αλεβίτες, Χριστιανοί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, στην εκδήλωση με θέμα:…
“Εμείς δεν ξεχνάμε”.

Στη συνάντηση του Λιβάνου έδωσαν ενωμένοι σαν γροθιά, με τις ομιλίες τους, το μήνυμα αγώνα, ο Abib Afram (πρόεδρος του Συνδέσμου Σύρων του Λιβάνου), που εκπροσωπεί περισσότερους από 60.000 Σύρους,  Χριστιανούς, ο Σουνίτης πρώην υπουργός Faisal Karami, το στέλεχος της Χεζμπολά Ali Fayyad κι ο Ορθόδοξος βουλευτής Μarwan Abu Fadel: «Δεν ξεχνάμε»!
Γι’ αυτούς τους Ελληνορθόδοξους Επισκόπους, για το μαρτύριο των περισσοτέρων από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων της Συρίας, επί πέντε ολόκληρα χρόνια που διαρκεί η ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρίας, δεν έχουν πει ένα λόγο, μια έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας, οι Βαρθολομαίος κι Ιερώνυμος!

Λαλίστατοι είναι όμως, για τους «πρόσφυγες-μετανάστες» και τα κονδύλια «φιλανθρωπίας» που σκοπεύουν την ανακούφιση όσων μεταφέρουν στην Ελλάδα οι δουλέμποροι του φασίστα Ερντογάν καιπαραστάτες του «προοδευτικού» πάπα.

Υψώνουν «περήφανοι» τις κορμοστασιές τους, όταν μπροστά τους ανεμίζουν οι σημαίες (κουρέλια) των φονιάδων…
Υποκριτές!
Περισσότερα για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός – Συρία): «Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας»!
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.