Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ «ΜΑΥΡΗ» ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!


papantoniou-vila

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά τον ‘αξιότιμο’ κ Παπακωνσταντίνου που κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, ένας άλλος «σωτήρας» της Ελλάδας, ο κ Παπαντωνίου, πρόσφατα λάτρης της Τουρκίας και του Ερντογάν, μετά της συζύγου του αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να αποδημήσει στην αλλοδαπή. Όχι θα κάτσει να σκάσει για το μαύρο χάλι των Νεοελλήνων.

Όπως αναφέρεται, το ζεύγος Παπαντωνίου, που τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009, (υπόθεση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» το 2012), πουλάει σήμερα την εν λόγω βίλα και το πέριξ αυτής οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 9.575 τ.μ., για 1.800.000 ευρώ!
Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για σκάνδαλα όταν ο κύριος αυτός ήταν υπουργός Άμυνας, ή για την θητεία του στο υπουργείο Οικονομίας. Ποιος θα ασχοληθεί τώρα με αυτά, μας φτάνει και μας περισσεύει ο κύριος Άκης!
Κατά τα άλλα, εμείς θα ματαιοπονούμε σε ένα ατελείωτο κύκλο διαπραγματεύσεων για το πώς θα… μας θάψουν καλύτερα!
Συγχαρητήρια μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.