Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, (βίντεο)

αλβανοι σκοπιων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φωτιές άναψε η απόφαση του πρόεδρου των Σκοπιανών της Διασποράς, Todor Petrov, να αναγείρει ένα μεγάλο σταυρό ύψους 55 ποδών, δηλαδή περίπου 17 μέτρα, σε κεντρικό σημείο των Σκοπίων.
Μόλις έγινε γνωστή αυτή η απόφαση, τότε μουσουλμάνοι κυρίως Αλβανοί των Σκοπίων, συγκεντρώθηκαν στον τόπο όπου θα υψώνονταν ο σταυρός και με βία αφού κατέλαβαν την τοποθεσία έκλεψαν μια μπουλντόζα και έσκαψαν με μανία το μέρος καταστρέφοντας την βάση του σταυρού.

Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν από οργισμένους μουσουλμάνους προκαλώντας μεγάλη ένσταση στην πρωτεύουσα του κρατιδίου, ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να ηρεμίσει τα πνεύματα.
Μια καλή «γεύση» από θρησκευτικές ταραχές που αύριο με την πλημμύρα όλων αυτών των μουσουλμάνων στην χώρα μας, να είστε σίγουροι πως θα τις έχουμε και μέσα στα σπίτια μας.
Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.