Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Πολωνία αποστέλει μαχητικά F-16 στο Ινσιρλίκ,για να προστατέψουν την Τουρκία απο τους Ρώσους!!!


0Blp_qpeRU0Όλοι οι εχθροί της Ορθοδοξίας τρέχουν να προστατέψουν τους Οθωμανούς!!!

Με έκτακτη ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν λίγο,σε εξειδικευμένο στρατιωτικό σάιτ του εξωτερικού,γίνεται γνωστό,πως η Πολωνία με εντολή των Αμερικανών,αποστέλλει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην βάση του Ινσιρλίκ,τουλάχιστον τέσσερα,απο τα υπερσύγχρονα F-16 που διαθέτει,για να δείξει όπως λένε οι πληροφορίες,την αλληλεγγύη της προς την Τουρκία!!!

Έτσι λοιπόν,οι Πολωνοί τα καλύτερα παιδιά του Βατικανού,κατεβαίνουν και αυτοί στην Συρία,για να πουλήσουν τσαμπουκά στην Ορθόδοξη Ρωσία.Τώρα το αν τα μαχητικά τους και οι πιλότοι τους γυρίσουν πίσω είναι ένα άλλο θέμα.
Απλά για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως οι Πολωνοί,πρωταγωνίστησαν στην ανατροπή του φιλορώσου προέδρου της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς,όπλισαν τις παραστρατιωτικές ναζιστικές ομάδες των ουκρανοφασιστών και τις εξαπέλυσαν στην ανατολική Ορθόδοξη Ουκρανία,όπου και έσπειραν τον όλεθρο,ενώ ακόμη και σήμερα,ειδικές μονάδες του Πολωνικού στρατού,προκαλούν με καθημερινά επεισόδια τους Νεορώσους.
Αυτά τα παπικά κοπέλια,εκπαίδευσε σε τακτικές αεροπορικής μάχης με τα F-16,η Ελληνική πολεμική αεροπορία,επί σειρά ετών,για να είναι πανέτοιμοι οι κατόλυκοι,να υπερασπιστούν την Τουρκία.Από καρδιάς ευχόμαστε οι ρωσικοί S-400,να κάνουν αυτό που πρέπει…
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.