Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πλανητικά Σχέδια διάλυσης με Μεταναστευτικές Ροές



Οι μεταναστευτικές ροές που γίνονται γύρω μας μας εκπλήσσουν τόσο για το όγκο τους και την πανσπερμία τους όσο και για την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται. Η Kelly Greenhill (Βλέπε: https://ase.tufts.edu/polsci/faculty/greenhill/ ), είναι η θεωρητικός του είδους αυτού. Οι Μεταναστευτικές Ροές είναι ένα πανίσχυρο σύγχρονό ‘όπλο’ ασύμμετρου πολέμου.

clip_image001Η Kelly Greenhill είναι καθηγήτρια του Tufts University (συμπωματικά από εκεί αποφοίτησε και ο Κ. Καραμανλής ο μικρός) και το 2010, εξέδωσε τα βιβλία: Weapons of Mass Migration by Kelly Greenhill, Cornell University Press δηλ. Όπλα μαζικής μετανάστευσης, εξαναγκαστικός εκτοπισμός πληθυσμών, καταναγκασμός και εξωτερική πολιτική,
καθώς επίσης και το βιβλίο: Sex, Drugs, and Body Counts: The Politics of Numbers in Global Crime and Conflict δηλ. Σεξ, Ναρκωτικά και οι αριθμοί του σώματος: Η πολιτική των αριθμών στο παγκόσμιο έγκλημα και τις συγκρούσεις (Βλέπε σχετικά το amazon).
Η κα Kelly Greenhill, υπήρξε σύμβουλος στο παρελθόν του αντιπροέδρου ΗΠΑ (John Kerry) και είναι επίσης και σύμβουλος σε διάφορες επιτροπές πολιτικού χαρακτήρα οι οποίες ασχολούνται με θέματα διεθνούς ασφάλειας πχ, United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), U.S. Department of Defense, κλπ (Βλέπε cv).
clip_image002Οι μέθοδος των μεταναστευτικών Ροών θεωρείται ως μια ιδιαίτερα σύγχρονη μέθοδος για την επίτευξη πολιτικών και οικονομικών στόχων εξαιρετικά μεγάλης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα αν την συγκρίνουμε με άλλες συμβατικές μεθόδους επεμβάσεων. Και αυτό διότι οι μεταναστευτικές ροές μπορεί να προκαλέσουν την πλήρη και μη αναστρέψιμη διάλυση μιας κοινωνίας.
Η υλοποίησή τους απαιτεί βέβαια χρήματα, χειραγωγούμενα ΜΜΕ, ύπαρξη ΜΚΟ δηλ ‘μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα’ οργανώσεις, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, και επιπλέον δεν απαιτεί φόρο αίματος (τουλάχιστον για την εκτέλεσή της).
Η τρέχουσα εισβολή στην Ευρώπη από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Υεμένη κλπ, δεν γίνεται τυχαία και κάθε άλλο παρά ‘αυθόρμητη’ είναι. Έχει προηγηθεί μια σκόπιμή κοινωνική αναταραχή (πόλεμος) στις χώρες ‘πηγή’ η οποία οδηγεί σε αναγκαστική, καθοδηγούμενη και μαζική μετανάστευση.
Ο πληθυσμός που φθάνει στις χώρες ‘στόχος’ θα είναι το υπόβαθρο, για την πρόκληση του κοινωνικού και πολιτικού χάους και πολιτιστικής αλλοίωσης. Θα δημιουργηθεί μια μάζα ανθρώπων χωρίς συνοχή, με μεγάλη απόκλιση των ηθικών και άλλων αξιών (‘χυλός’) ώστε τα πολιτιστικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά των αυτόχθονων κατοίκων να πιέζονται σε υποχώρηση, προς χάριν μιας αναγκαίας και ισοπεδωτικής πολιτικής διαχείρισης. Στη συνέχεια η κατάσταση αυτή χρησιμοποιείται για περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, περιστολή των οικονομικών απολαβών κλπ. Δηλαδή επέρχεται μια εξίσωση των ανθρώπων προς τα κάτω. Οι δε αυτόχθονοι πληθυσμοί καθίστανται όμηροι, χάνοντας και την αυτοδιαχείριση της χώρας τους.
Σήμερα οι μεταναστευτικές ροές παρακολουθούνται από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (η οποία και ελέγχεται κυρίως από την Δύση, δείτε και την συμμετοχή της Kelly Greenhill) και κατευθύνονται βασικά προς την Ευρώπη. Είναι προφανές ότι η Ευρώπη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο χώρος ‘στόχος’. Μέχρι τα μέσα του 2016 αναμένονται περί τα 3,8 εκατ. μετανάστες να φθάσουν εντός της Ευρώπης, από διάφορες διαδρομές. Όταν αυτοί εγκατασταθούν, και με βάση το ισχύον δίκαιο (‘συνένωση’ οικογενειών κλπ), αναμένεται ο καθένας απ’ αυτούς να φέρει λίγο αργότερα το λιγότερο 4 συγγενικά του άτομα. Δηλαδή τελικά όπως έχουν σήμερα τα πράγματα (και με την υπόθεση ότι οι ροές θα σταματήσουν) θα έχουμε σε 3-4 χρόνια τουλάχιστον 15,2 εκατ. νέους κατοίκους στην Ευρώπη.
Η διαχείριση της επόμενης ημέρας θα αποδειχθεί ένας εφιάλτης. Θα μπορέσει να παραμείνει ο λεγόμενος Ευρωπαϊκός πολιτισμός με τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε σήμερα; Αυτό φαίνεται αδύνατον.
Το αποτέλεσμα θα είναι μια ‘χειραγωγούμενη δημοκρατία’ δηλαδή μια άλλου τύπου σκλαβιά ανθρώπων και αυτό θα είναι ο καρπός και η απόρροια ενός ‘επιστημονικού’ εγχειρήματος, μιας επιστήμης η οποία εξυπηρετεί αποδομητικούς σκοπούς.
Και μην ξεχνάμε την σημερινή κατάσταση της Ευρώπης. Διότι σήμερα η Ευρώπη είναι μια Ευρώπη με αυταρχικούς και γραφειοκρατικούς θεσμούς (βλέπε lobbies, κλπ), δυσκίνητη, μια Ευρώπη εξαθλιωμένη από το νεοφιλελευθερισμό που την κυριαρχεί, μια Ευρώπη σε πολλά σημεία της διαλυμένη από τα μνημόνια. Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα τότε η Ευρώπη θα πρόβαλε κάποια αντίσταση, τώρα όμως οδηγείται σε θυσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.