Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρωσία περικυκλώνει στρατιωτικά τη Τουρκία! Τι έστειλε στα σύνορά της

Image

Η Μόσχα επέκτεινε την στρατιωτική της παρουσία στη περιοχή της Τουρκίας μετά τη λήψη οικονομικών περιορισμών λόγω της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους απο τη Τουρκία.
14 Ελικόπτερα στην Αρμενία

Η Ρωσία έστειλε 14 ελικόπτερα στην Αρμενία , στην Αεροπορική Βάση Erebuni, κοντά στην πρωτεύουσα Ερεβάν στις 8 Δεκεμβρίου. Επτά από αυτά τα ελικόπτερα είναι θωρακισμένα Mi-24 επιθετικά ελικόπτερα και τα άλλα είναι τα ελικόπτερα Mi-8. Ο αριθμός των Mi-24 μπορεί να φτάσει στα 15 μέχρι το τέλος του χρόνου.
Υποβρύχια στη Μεσόγειο
Η Ρωσία έστειλε ένα υποβρυχιο, γνωστό ως “Rostov-on-Don”, στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπου η Ρωσία έχει μια ναυτική βάση στο Tartus. Το υποβρύχιο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους Caliber. Η Ρωσία είχε στείλει προηγουμένως δυο υποβρύχια και το Moskva που κουβαλούσε σύστημα της αεροπορικής άμυνας παρόμοια με τους πυραύλους S-300 στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η αεροπορική βάση του Hmeymim
Η Ρωσία χρησιμοποιεί την αεροπορική βάση Hmeymim, ένα απο τα προπύργια του καθεστώτος του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 55 αεροσκάφη στη βάση, συμπεριλαμβανομένου SU-30 αεροσκαφών και SU-24, 2U-25, SU-34 βομβαρδιστικά μαζί με Mi-24 και πεντε Mi-28 ελικόπτερα.
Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της βάσης περιλαμβάνουν Pantsir-S1, Buk-M2, S-200, Pechora-2M και S-400 μπαταρίες. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Krasukha έχει επίσης αναπτυχθεί στην Hmeymim. Υπάρχουν, επίσης, κατ 'εκτίμηση 15 άρματα μάχης και 30 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στη βάση.
ΠΗΓΗ: hurryietdailynews
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.