Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ… Οι «Καημένοι Πρόσφυγες»… Μουσουλμάνοι Εισβολείς Έδειραν Χριστιανούς για Πλάκα!


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γερμανία (Βερολίνο): «Είμαι μουσουλμάνος, εσύ τι είσαι;» Μουσουλμάνοι κτυπούν Χριστιανούς, για να διασκεδάσουν τα Χριστούγεννα!!!
Οι Μουσουλμάνοι ζήτησαν από τους χριστιανούς άνδρες να τους πουν τι είναι πριν από ξυλοδαρμό…

Τουλάχιστον πέντε τραυματίες είναι το αποτέλεσμα…
Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά… Γνωρίζει μέχρι στιγμής ότι πέντε άνδρες, μετά την αποχώρηση από το Club «Adagio» στις 17:20 στην Marlene-Dietrich-Plaza τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ρωτήθηκαν από έναν άνδρα σχετικά με τη θρησκεία τους. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο άγνωστος άνδρας είπε, «Εγώ είμαι μουσουλμάνος! Τι είσαι; » Η ερώτηση είχε ως αποτέλεσμα μια λεκτική διαμάχη.
Ξαφνικά περισσότεροι άνθρωποι έφτασαν στο σημείο και μαζί με τον άγνωστο μουσουλμάνο άρχισαν να χτυπάνε τους άνδρες ηλικίας 20, 24 και 25. Ένας 19χρονος που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Όταν έφτασε η αστυνομία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί άνδρες που δέχτηκαν επίθεση προέρχονται από τη Σερβία και Μαυροβούνιο και είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.