Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο Αχμέτ μαζί με το «τάξιμο»μας έστειλε και Μαχητικά..Αλλά κάποιοι δεν τον Καταλαβαίνουν!


aaah_1
Εκτός από το άτοκο δάνειο που είναι διατιθεμένη να μας δώσει η Τουρκία σύμφωνα με τον Αχμέτ αφού βέβαια μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα Ειρήνης (Συν διοίκηση  δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε τι ακριβώς λέμε)…Μας έστειλαν και οκτώ μαχητικά,τα δύο οπλισμένα  και ένα Κατασκοπευτικό !

Και για να καταλάβουμε και ακριβώς τι λένε οι Τούρκοι τα Μαχητικά πήγαν πάνω κάτω σε όλο το Αιγαίο!…Αλλά έλα όμως που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τις ειρηνικές διαθέσεις του Αχμέτ και τα πήραν στο κυνήγι!
Άγνωστο αν το CN-235 μετέφερε εκτός από τα οπλικά συστήματα ,τα συστήματα καταγραφής και το άτοκο δάνειο των 1.6 δις $ για την πληρωμή του ΔΝΤ! που μας έταξε ο Αχμέτ!
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    2 (2 α/φ & 6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    1 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     1
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     -
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚEΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.