Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«Βόμβα» Γιούνκερ: Ομολόγησε «χωρίς ξύλο» ότι πρέπει να ψηφίσουμε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα!


«Βόμβα» Γιούνκερ: Ομολόγησε «χωρίς ξύλο» ότι πρέπει να ψηφίσουμε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα!

ΤΕΛΟΣ η προπαγάνδα σας κύριοι...
Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και από τα πιο επίσημα χείλη...
Σας ακούμε εδώ και εκατοντάδες ώρες να μας λέτε ότι αν επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής (05/07/2015) θα βγούμε από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι θα απομονωθούμε, ότι θα έρθουν... εξωγήινοι στη γη και θα αρχίσουν να τυπώνουν δραχμές, ότι..., ότι..., ότι...
Και ξαφνικά, βγαίνει ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος - άθελά του - ομολογεί την άθλια προσπάθειά σας - και δική του ΦΥΣΙΚΑ - να «ρίξετε» την κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο... πολλά βαρύς Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της εξάμηνης προεδρίας του Λουξεμβούργου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ερωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για την Ελλάδα.
«Μια ψήφος υπέρ του “όχι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα αποδυνάμωνε δραματικά τη θέση της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις», απάντησε.
«Το πρόγραμμα τελείωσε, δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη, εάν οι Έλληνες ψηφίσουν “όχι”, το μόνο που δεν θα έχουν κάνει θα είναι να ενισχύσουν την ελληνική διαπραγματευτική θέση», πρόσθεσε, επιτρέποντας στα συστημικά ΜΜΕ να βάλουν με κεφαλαία ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα τη δήλωσή του και να την ερμηνεύσουν κατά τα συμφέροντά τους.
Όμως το Newsbomb.gr, που βλέπει «πίσω» από τις λέξεις, «είδε» την ουσία και την πραγματική είδηση στην αήθη προσπάθεια του Γιούνκερ να παρέμβει στα εσωτερικά της χώρας μας: Αν οι Έλληνες ψηφίσουν «ΟΧΙ» στα σκληρά μέτρα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν κανονικά από τη Δευτέρα.
Αυτό είπε ο Γιούνκερ! Αυτή είναι η είδηση: Ότι τη Δευτέρα θα υπάρχει διαπραγμάτευση.
Τώρα, αν θα αδυνατίσει η διαπραγματευτική θέση της ελληνικής κυβέρνησης με ένα ισχυρό «ΟΧΙ», θα το δούμε...
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.