Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Με προκήρυξή της η ΙSIS απειλεί με πογκρόμ τους χριστιανούς της Ιερουσαλήμ…και δηλώνει ότι θα καταλάβει ως και το Ναό της Αναστάσεως


isis-jerusalem-87923

Η επίμαχη προκήρυξη
ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Στο site της linga.org έφθασε προκήρυξη που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος με την οποία η οργάνωση συγχαίρει τους μουσουλμάνους της Ιερουσαλήμ για τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού και τους υποδεικνύει να μαρκάρουν τα σπίτια των χριστιανών και να προβούν σε μαζικές εκκαθαρίσεις αυτών κατά την περίοδο του τρέχοντος μηνός.

Αφού συγχαίρουν τους μουσουλμάνους της Ιερουσαλήμ για την ιερή αυτή περίοδο προειδοποιούν ότι αυτός ο μήνας αν το θέλει ο Θεός θα αποτελέσει μαι αληθινή κατστροφή για τους Σιωνιστές και τους προδότες Άραβες ηγεμόνες όπως ο Μαχμούντ Αμπάς που επέτρεψαν  στους Εβραίους και τους Χριστιανούς να κατέχουν τη γη των Μουσουλμάνων.
Κατηγορεί στη συνέχεια τους χριστιανούς που ζούν στην περιοχή ότι είναι πράκτορες των Σιωνιστών και των δυτικών και τους στοχοποιεί. Με ύπουλο τρόπο υπονομεύουν όπως λέει τα μουσουλμανικά ήθη και επιχειρούν να διαδώσουν την εκκοσμίκευση και την ανηθικότητα.Απειλεί ότι θα επιχειρηθεί πογκρόμ των χριστιανών αυτόν τον μήνα και αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν από τις συνοικίες  Beit Hanina, Shuafat και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στις υπόλοιπες γειτονιές και συνοικίες και θα φθάσουν ως και σε αυτόν τον Ναό της Αναστάσεως.
Προειδοποιούν τους χριστιανούς που τους αναφέρουν και ως απίστους  να εκκενώσουν τώρα αυτές τις περιοχές και να φύγουν αμέσως διαφορετικά θα τους σφάξουν σαν τα πρόβατα. (linga.org 25//6/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.