Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το 52% των Ελλήνων προτιμά εθνικό νόμισμα


52% των Ελλήνων προτιμά εθνικό νόμισμα

Είδατε πουθενά αλλού την είδηση αυτή;
Tα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την αποσιωπούν.
Και θα την αποσιωπούν, γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων, ΔΕΝ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ με τους πολιτικοόυς, οιξκονομικούς και μιντιακούς νταβατζήδες.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ!
Πόπη Σουφλή


Το 52% των Ελλήνων προτιμά εθνικό νόμισμα αντί 32% που είναι πιστό στο Ευρώ, έδειξε έρευνα της αξιόπιστης Gallup International που έγινε πριν λίγες ημέρες. 52% των Ελλήνων προτιμά εθνικό νόμισμα
Σημειώνουμε ότι η Gallup International, είναι μία παλαιότατη εταιρεία δημοσκοπήσεων, που ακριβώς επειδή είναι παλαιότατη και αξιόπιστη,
έδωσε στις δημοσκοπήσεις την ονομασία της (γκάλοπ).
Στο ερώτημα λοιπόν: «Αν σας δοθεί η επιλογή θα προτιμούσατε να έχετε το Ευρώ, ή το δικό σας εθνικό νόμισμα;», το 52% των Ελλήνων, ήτοι η πλειοψηφία, απαντά ότι προτιμάει εθνικό νόμισμα από το €υρώ που το επιθυμεί μόνο το 32% των Ελλήνων.
Το 11% των συμμετεχόντων στην έρευνα από την Ελλάδα απάντησε ‘Δεν με ενδιαφέρει’, όπως ‘Δεν γνωρίζω’, το 5%. 010215-1
010215-1
Είδατε πουθενά αλλού την είδηση αυτή;
Tα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την αποσιωπούν.
Η συγκεκριμένη απάντηση, βρίσκεται στη Σελίδα 4, Πίνακας 4. Δείτε την έρευνα ολόκληρη, εδώ.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.