Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μουσουλμάνοι Λαθρομετάνάστες πέταξαν στην θάλασσα μετανάστες επειδή ήταν χριστιανοί. Αυτά τα φίδια δεχόμαστε στην Ευρώπη σαν "πρόσφυγες"

metanastes 1

Σχεδόν καθημερινά σημειώνονται ναυάγια με εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες να χάνουν την ζωή τους στην προσπάθειά τους να περάσουν δια θαλάσσης στις ακτές ευρωπαϊκών χωρών, ένα όμως περιστατικό με μουσουλμάνους μετανάστες συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες  για ακόμη μία φορά την κοινή γνώμη της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 15 μεταναστών, οι οποίοι έριξαν στην θάλασσα 12 ανθρώπους επειδή ήταν χριστιανοί!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται μαρτυρίες διασωθέντων, οι 15 μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο ίδιο πλοιάριο με τους χριστιανούς ενώ έπλεαν ανοιχτά της Σικελίας πέταξαν στην θάλασσα τους 12 ανθρώπους.
Οι αστυνομικές αρχές του Παλέρμο συνέλαβαν τους 15 μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Μάλι και την Σενεγάλη, ενώ ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ένας ανήλικος.
Οι διασωθέντες με δάκρυα στα μάτια εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιβιβάστηκαν σε πλοιάριο στις 14 Απριλίου που αναχώρησε από τις ακτές της Λιβύης με 105 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι περισσότεροι από την Σενεγάλη.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι επιβαίνοντες από την Γκάνα και τη Νιγηρία δέχθηκαν απειλές από 15 συνταξιδιώτες, οι οποίοι τους έλεγαν ότι θα τους πετούσαν στην θάλασσα επειδή είναι χριστιανοί.
Από τις απειλές προχώρησαν στις πράξεις ρίχνοντας στο νερό τους 12 άτυχους ανθρώπους, οι οποίοι όπως αναφέρει η ιταλική αστυνομία κατάφεραν να σωθούν επειδή προσπάθησαν να κολυμπήσουν σχηματίζοντας ακόμα και ανθρώπινη αλυσίδα.
Στο μεταξύ, τουλάχιστον 41 είναι τα θύματα ενός νέου ναυαγίου που σημειώθηκε ανοιχτά της Σικελίας, σύμφωνα με μαρτυρίες διασωθέντων.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, σώθηκαν μόνο τέσσερις από τους 45 ανθρώπους που είχαν επιβιβαστεί στο φουσκωτό πλοιάριο με σκοπό να φτάσουν στην Ευρώπη.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.