Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών – Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών – Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν, ακολουθεί η αρμόζουσα ανάλυση


Αρχικά διαβάστε την αναδημοσίευση
Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν στο ξύλο
Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-03-2015) δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 20χρονου φαντάρου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Χαλκίδας.

Ήταν περίπου στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος Χαλκιδέος δέχτηκε επίθεση από 7 Αλβανούς οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, με μπουνιές και κλωτσιές. Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού ειδοποίησαν την αστυνομία και μάλιστα όπως καταγγέλουν ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ενώ μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των δραστών και όπως προαναφέραμε προχώρησε στην σύλληψη δύο Αλβανών ηλικίας, 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΧΟΛΙΟ
O Δημοκρατικός πατριωτισμός των κυβερνώντων, δεν σταμάτησε τους πατριωτικοδημοκράτες Αλβανούς απο το να σακατέψουν τον εθνικά έλληνα οπλίτη…και είμαστε σίγουροι ότι το κίνητρο έχει σχέση με το μίσος κατά των ΕΔ, που κάποτε εμπόδιζαν τους πατεράδες των κυρίων απο το να εισέλθουν στην χώρα, αλλά και με την φυλή και το έθνος.
Το σχόλιο γίνεται με αφορμή το νέο φρούτο που προωθεί η νεοταξική κυβέρνηση και ακούει στο όνομα…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Αυτό σημαίνει ότι στον χώρο που ζούμε, απο την στιγμή που δηλώνουμε δημοκράτες όλοι….είμαστε και πατριωτάκια
Δηλαδή ο πακιστανός, ο μπαγκλαντεσιανός, ο κινέζος ο αλβανός, απο την στιγμή που είναι δημοκράτες είναι και έλληνες και με χαρτιά….
pasok_metanastes_aftodioikisi
Πατριωτάκια Δημοκράτες, σε δημοκρατική συγκέντρωση στον χώρο της Ελλάδας
Ξεχάστε την φυλή, την καταγωγή κλπ…αποτελούν μια διάκριση που οι κρατούντες δεν γουστάρουν….
Φυσικά μην περιμένετε απο τους προηγούμενους  ξένους, νυν έλληνες με χαρτιά, να ασπάστούν την άποψη αυτή, την αντιλαμβάνονται απλά  σαν μια ηλιθιότητα των γηγενών, που τους επιτρέπει όχι μόνο να έχουν δικαιώματα που δεν φαντάζονταν, αλλά και να ασκούν  buling μέχρι σκασμού στους έλληνες…..
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό απλά προωθεί το γνωστό σχέδιο πολυπολιτισμού και ευρωπαικής γενοκτονίας ειδικά με το γνωστό σχέδιο….COUDENHOVE-KALERGI (οπωσδήποτε πατήστε πάνω και διαβάστε το…ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)
Φυσικά όλο αυτό έχει αρχίσει με τις θεωρίες περι ευρωπαικής ολοκλήρωσης, όπως την αντιλαμβανόταν ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς , ο Παπούλιας και τώρα η Ζωή…
gap4904
Δημοκρατικός πατριωτισμός 1
Αποτελεί κατάφορη παραβίαση του συντάγματος και δεν χρειάζεται να πίνουμε 4 χρόνια καφέ στην Σόλωνος για να το καταλάβουμε….
adedokoubo_samaras
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 2
pappoulias2
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 3
Resizer
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 4
images (2)
Ελληνες Δημοκράτες Πατριώτες με ανθρωπιστική κρίση
Όπως καταλαβαίνουμε ο όρος είναι ένας νεολογισμός, που έχει σαν στόχο να αλλοιώσει την έννοια του πατριωτισμού και να περιγράψει την μειοδοσία και το μίσος για την ελληνική φυλή ως…πατριωτισμό.
Στην ψυχιατρική, ο όρος νεολογισμός, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δημιουργία των λέξεων που έχουν μόνο την έννοια στο πρόσωπο που τους χρησιμοποιεί, ανεξαρτήτως από την κοινή έννοια χρήσης της.
Θεωρείται κανονικός στα παιδιά, αλλά ένα σύμπτωμα της σκεπτόμενης αναταραχής ενδεικτικό μιας ψυχωτικής διανοητικής ασθένειας όπως η σχιζοφρένια στους ενηλίκους.
πηγή
Παρόμοιες περιπτώσεις είχαμε με τους έλληνες συμμάχους των Ρωμαίων, που περιγράφαν την πράξη τους ως πατριωτισμό για την ελευθερία των ελλήνων, το ίδιο έκανε και ο γνωστός Νενέκος ο οποίος για την πατρίδα ρε γαμωτο, ήθελε το προσκύνημα, για να ζήσουν μαζί έλληνες, τούρκοι και τουρκαραπάδες, που τους ονόμαζε ο Κολοκοτρώνης (όχι εμείς….μην μας πουν και ρατσιστές, ιστορική αναφορά κάνουμε)…..σαν πατριωτάκια στο ντοβλέτι…διότι τότε ήταν ντοβλετικός πατριωτισμός, ήταν νωρίς για δημοκρατία….
Είναι πέρα απο γνωστό ότι κατάσταση της εχθρότητος προς την φυλή την ράτσα και το έθνος, αποτελεί πέραν της όποιας συμφέρουσας συναλλαγής (ΜΚΟ επιδοτήσεις ιδρύματα) και μια μορφή ψυχασθένειας, κατά την οποία ο φόβος προς τους γονείς και την μητέρα, όπου συντρέχει λόγος να υπάρχει φόβος, μετατρέπεται δια του μηχανισμού της μετάθεσης σε μίσος για την εθνική μήτρα, δηλαδή το έθνος….κάτι που στην Ελλάδα όλο και περισσότερο συμβαίνει.
Ο όρος μετάθεση αναφέρεται στην αλλαγή της κατεύθυνσης μιας ορμής, ενός συναισθήματος, μιας έγνοιας ή μιας συμπεριφοράς από το αρχικό ή φυσικό της αντικείμενο σε κάποιο άλλο, επειδή η αρχική κατεύθυνση προκαλεί για κάποιο λόγο άγχος.
Στην φωτογραφία του θέματος η κ Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση δημοκρατικού πατριωτισμού στην Κύπρο, υπέρ ενός Τουρκοκύπριου και ενός ελληνοκύπριου, δημοκρατοπατριωτών του ΑΚΕΛ, το οποίο ως γνωστό κατέδιδε τους έλληνες αγωνιστές που ήταν κακοί ρατσιστές στους άλλους διεθνείς δημοκρατικοπατριώτες (Με βασίλισσα αντί του σουλτάνου ) άγγλους….
Η κ. Κωνσταντοπούλου, απέφυγε τα φυλακισμένα μνήματα, ξέχασε τον Ευαγόρα και τα 18χρονα και προτίμησε τους τύπους του ΑΚΕΛ και για την ιδεολογία της καλώς έκανε, αφού τα 18χρονα, τα όπλισε ο αρχηγός της οργάνωσης και Χ  και η ΕΟΚΑ τα πρώτα της όπλα τα πήρε απο την Χ….και για αυτό το ΑΚΕΛ, τους κατέδιδε στους βασιλικοδημοκρατικοπατριώτες Άγγλους…..
Πηγή της φωτό ΕΔΩ, διαβάστε και το κείμενο για να δείτε ποσο ωραία και εύπεπτα βλέπουν με το δικό τους μάτι την πραγματικότητα.
paraxeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.