Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

κ.Τσίπρα η Τουρκία δεν έχει «τσίπα»



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η έκθεση του Twitter επισημαίνει ότι η Τουρκία υπέβαλε 477 αιτήματα απόσυρσης περιεχομένου το διάστημα μεταξύ του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση 150% σε σύγκριση με τους πρώτους 6 μήνες του 2014. Ελάχιστο δείγμα επιπέδου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην γείτονα χώρα. Όταν οι Τούρκοι σέβονται έτσι τον λαό τους κατανοούμε όλοι μας πως ¨σέβονται¨ τις σχέσεις με τους γείτονες τους.

Πάμε όμως στα δικά μας ¨τιτιβίσματα¨
Το τελευταίο εξάμηνο και μάλιστα πριν τις εκλογές αρθρογραφούμε επισημαίνοντας την σχέση που δια φαίνεται να αναπτύσσεται μεταξύ των τοκογλύφων και των τούρκων.
Το υπόστρωμα αυτής της σχέσης είναι ληστρικό και κινείται μέσα στα όρια της απληστίας των τοκογλυφικών αγορών , της αδυναμίας της Ελλάδος να ¨εξυπηρετήσει¨ το επαχθές και ειδεχθές χρέος που τις επέβαλλαν οι ανεπαρκείς πολιτικοί της . Κινείται επίσης με τις ανάλογες βλέψεις των ξένων και των τούρκων για το ανυπολόγιστο οικονομικό μέγεθος του ορυκτού πλούτου της μικρής και σήμερα άσημης Ελλάδας που στο καλάθι της συνυπάρχουν ενεργειακά αγαθά, κοιτάσματα χρυσού, ουρανίου , σπάνιων ή διαστημικών γαιών.
Σημείωση… οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα όχι κυρίως για τα λιμάνια της αλλά κυρίως για αυτές τις σπάνιες γαίες που συνιστούν υλικά διαστημικής τεχνολογίας.
Για τον ίδιο λόγο φαίνεται να μας αγαπούν οι ορκισμένοι ¨ φίλοι¨ μας Γερμανοί , οι Αμερικάνοι και οι ξανθοί Ρώσοι. Όλοι αυτοί θέλουν να ανοίξουν το ενεργειακό μπαούλο της Ελλάδος και να εξυπηρετήσουν το ψεύτικο χρέος μας που δεν δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Λαό αλλά από τα ντόπια λαμόγια .
Τελικά αυτή η σχέση των τοκογλύφων με τους τούρκους επανακαθορίζεται ανά 24ωρο με βάσει τα καθημερινά γεωπολιτικά και οικονομικά δρώμενα βλ. Ανατολική Ουκρανία , ΑΟΖ Κύπρου- Αιγαίου , συμμαχίες της Ρωσίας με την Αίγυπτο και αλλαχού και φυσικά με τις αποφάσεις της ΕΕ και τις κυρώσεις που επιβάλλει η Αμερική .
Αυτή λοιπόν η πρωτότυπη σχέση είναι λίαν επικίνδυνη και Θανατηφόρα για την Ελλάδα μας και μάλιστα σε αυτή την συγκυρία που κάποιοι φρόντισαν να αφήσουν την πατρίδα ¨γυμνή στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει¨.
Κάποιοι φανατισμένοι μνημονιακοί ομιλούν και παρηγορούνται με την ιδέα ¨της αριστερής παρένθεσης¨
Αντί όμως να δούμε ¨αριστερή παρένθεση¨ θα ζήσουμε ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Δηλ απέναντι στην ¨αγαστή συνεργασία¨ τοκογλύφων – τούρκων θα παρεμβληθούν έκτακτα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με το προηγούμενο πλάνο που περιγράψαμε.
Τι όπλο μπορεί να προτάξει ο εξουθενωμένος και ζαλισμένος από την καθημερινή βιοπάλη Ελληνικός Λαός;
ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ του όπως την συστήνετε στις ομιλίες σας.
Και τώρα μια ερώτηση
Σε ποια κρίσιμη ιστορική διαδρομή- φάση του Έθνους μας και μάλιστα όταν είχαμε να κάνουμε με τον αιμοβόρο και αιμοσταγή μέχρι σήμερα Τούρκο που δεν έχει ¨τσίπα ή φιλότιμο ή μπέσα¨ βλ. Συρία, παλαιότερα Κύπρο, Μικρά Ασία.. το Ελληνικό Έθνος σφυρηλάτησε Ενότητα δίχως ΧΡΙΣΤΟ;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.