Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η γερμανική Bild λέει «όχι» στην Ελλάδα – Εμείς απαντάμε «ΟΧΙ» στα γερμανικά προϊόντα!


Η γερμανική Bild λέει «όχι» στην Ελλάδα – Εμείς απαντάμε «ΟΧΙ» στα γερμανικά προϊόντα!

Εκστρατεία κατά της Ελλάδας ξεκίνησε η γερμανική τσοντοφυλλάδα Bild, με στόχο τον επηρεασμό των Γερμανών βουλευτών στην αυριανή ψηφοφορία για την έγκριση επέκτασης του ελληνικού προγράμματος.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο «ΟΧΙ: Άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες», ενώ καλεί τους αναγνώστες να τυπώσουν το πρωτοσέλιδο ΟΧΙ από το site της, να διαδηλώσουν και να στείλουν μία selfie φωτογραφία τους με το ΟΧΙ στο email της γερμανικής εφημερίδας. «Την Παρασκευή, η Bundestag θα διαθέσει κι άλλα δισεκατομμύρια στην Αθήνα. ΟΧΙ! σε νέα ύψους δισεκατομμυρίων – δώρα στην Ελλάδα!» σημειώνεται.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμφιβάλλει για τη βούληση των Ελλήνων και δικαίως γιατί οι Έλληνες φαίνεται να μην έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε χθες ότι τον Ιούλιο η χώρα του θα χρειαστεί και νέα βοήθεια, ενώ επανέφερε και το θέμα του κουρέματος».
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι χρεοκοπημένες ελληνικές κυβερνήσεις έχουν δεχθεί ήδη 250 δισ. ευρώ, με το γερμανικό μερίδιο να προσεγγίζει τα 80 δισ. ευρώ.
Και εμείς λέμε ΟΧΙ στα γερμανικά προϊόντα! Μποϋκοτάζ! Να χρεοκοπήσουν οι γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα…
nein (1)
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.