Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι γραφιάδες των New York Times φοβόντουσαν να κατονομάσουν τους δράστες στο Παρίσι ως… ισλαμιστές!


Οι γραφιάδες των New York Times φοβόντουσαν να κατονομάσουν τους δράστες στο Παρίσι ως… ισλαμιστές!

Φτου σας: Στη Daily News λογόκριναν πρωτοσέλιδο του «Charlie Hebdo» για να μην προσβληθούν περαιτέρω οι τζιχαντιστές!

Τι κι αν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο Παρίσι ούρλιαζαν «ο αλλάχ είναι μεγάλος», για τους συντάκτες των New York Times δεν ήταν αρκετό, ώστε σε άρθρο που συνέταξαν πριν την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών με τα όσα γνωρίζουμε και όσα αγνοούμε σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση να χαρακτηρίσουν τους δολοφόνους ως ισλαμιστές.
Το άρθρο της εφημερίδας που αποτελεί το παγκόσμιο μέσο έκφρασης της νοσηρής πολιτικής ορθότητας που επικρατεί στον δυτικό κόσμο, ανέφερε τα όσα γνωρίζαμε και όσα δεν είχαμε διερευνήσει ακόμα για την επίθεση των τζιχαντιστών στο κεντρικό γραφείο του γαλλικού σατυρικού περιοδικού.
Συγκεκριμένα, το άρθρο των New York Times ανέφερε:
«Τι γνωρίζουμε:
• 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν.
• Τρεις οπλοφόροι λέγεται ότι εμπλέκονται.
• Δραπέτευσαν με αυτοκίνητο και ακόμη αγνοούνται.
• Γάλλοι αξιωματούχοι αναβάθμισαν το επίπεδο εθνικού συναγερμού στον υψηλότερο βαθμό.
Τι δεν γνωρίζουμε:
• Τις ταυτότητες των δραστών ή της οργάνωσης που ευθύνεται για την επίθεση.
• Τις ταυτότητες των θυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, συντακτών και σκιτσογράφων.
• Τον λόγο για τον οποίο το περιοδικό Charlie Hebdo στοχοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι οι προκλητικές του δημοσιεύσεις είχαν εκνευρίσει εξτεμιστικές μουσουλμανικές ομάδες στο παρελθόν»…
Την ίδια ώρα, δημοσιογράφοι του ειδησεογραφικού δικτύου Daily News κατακρίνουν το εξώφυλλο του γαλλικού σατυρικού περιοδικού, καλύπτοντας σε φωτογραφία που δημοσίσευσαν στην ιντερνετική τους σελίδα σκίτσο του «Charlie Hebdo» για τον μωάμεθ!
Η ελευθερία έκφρασης και το δικαίωμα στην ελευθεροτυπία καταπατείται για την αποφυγή προσβολής των βαρβάρων του ισλάμ, δικαιώνοντας τους δράστες της επίθεσης και τους ομοϊδεάτες τους.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.