Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έπαυσαν ιερέα από τα καθήκοντά του στην Γερμανία γιατί έλαβε μέρος σε αντι-ισλαμική εκδήλωση!


Έπαυσαν ιερέα από τα καθήκοντά του στην Γερμανία γιατί έλαβε μέρος σε αντι-ισλαμική εκδήλωση!

Η ελευθερία του λόγου ισχύει μόνο για τα μουσουλμάνια της Ευρώπης!
Ένα ακόμη δείγμα της πολυδιαφημισμένης ελευθερίας του λόγου που παρέχουν απλόχερα οι επικεφαλής της Δύσης στους αντιφρονούντες με την πολυπολιτισμικότητα Χριστιανούς έρχεται από την Γερμανία της Μέρκελ.

Ο Καθολικός ιερέας, Paul Spaetling, είχε λάβει μέρος σε συγκέντρωση της γεμανικής αντι-ισλαμικής οργάνωσης PEGIDA που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην πόλη Duisburg, προκειμένω να διαδηλώσει κατά της ισλαμικής επέλασης στην Ευρώπη γενικά, αλλά και ειδικότερα στην πατρίδα του, Γερμανία.
Μάλιστα, ο ιερέας αποτέλεσε κι έναν από τους ομιλητές της εκδήλωσης, και με την ομιλία του κατακεραύνωσε την πολιτική κάστα της Γερμανίας που υπερασπίζεται το ισλάμ, αλλά καταφέρθηκε και εναντίον της ισλαμικής πίστης και των φανατισμένων ακολούθων της.
Η επισκοπή του Muenster, όμως, δεν φαίνεται να υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου όταν στο στόχαστρο της κριτικής βρίσκεται φυσικά το «άμεμπτο» ισλάμ, κι έτσι σε επιστολή που απέστειλε στο Associated Press την Τετάρτη, δήλωσε ότι απορρίπτει και καταδικάζει τα αντι- ισλαμικά σχόλια του ιερέα.
Επίσης, ο επίσκοπος του Muenster, Felix Genn, δήλωσε ότι θα παύσει τον ιερέα Spaetling από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, αφαιρώντας του το δικαίωμα να κηρύττει εκ μέρους της επίσημης εκκλησίας της χώρας!
Και να φανταστείτε ότι όλοι αυτοί θα στεναχωρήθηκαν βαθύτατα για το μακελειό στο Παρίσι…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.