Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παπανδρεου, Ποτάμι και τωρα Βενιζελος εκλιπαρούν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ! Για να γλιτώσουν τις εξεταστικές βέβαια!




Το μάτι στο Ποτάμι κλείνει εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να υποστηρίξει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο μιας ευρείας φιλοευρωπαϊκής συμμαχίας για να βγει η Ελλάδα από το πρόγραμμα στήριξης της οικονομίας της, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συναίνεση μετά τα εκλογές της Κυριακής.Το να κυβερνήσει «ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του ή να το να συμμαχήσουμε μόνον με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκεί», δήλωσε ο 58χρονος Έλληνας πολιτικός. «Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εθνικής συνεργασίας, όχι απαραιτήτως ένας κυβερνητικός εταίρος, αλλά εάν η χώρα μάς χρειάζεται, είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.