Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ρεσιτάλ μνημονιακής υστερίας από τον Ποταμίσιο – «Ακροδεξιοί» στην κυβέρνηση Τσίπρα!


Ρεσιτάλ μνημονιακής υστερίας από τον Ποταμίσιο – «Ακροδεξιοί» στην κυβέρνηση Τσίπρα!

Η κατρακύλα του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού απολίτικου μορφώματος του Σταύρου Θεοδωράκησυνεχίζεται. Ο «ποταμίσιος πρωταγωνιστής», εξαπέλυσε νέα επίθεση λάσπης στην αντιμνημονιακή κυβέρνηση απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα των «μεταρρυθμιστών», των «εκσυγχρονιστών» και των σκληρών νεοφιλελεύθερων της Δράσης, που έχει εκλέξει με το Ποτάμι των εκδοτών.
Όπως είπε ο σακιδιοφόρος, «η πρώτη αριστερή – όπως θέλουν να την αποκαλούν- κυβέρνηση της χώρας έχει μέσα της ακροδεξιούς, συνωμοσιολόγους και αντιευρωπαϊστές».

«Υπουργοί της δεξιάς, στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ και ανειδίκευτα επαγγελματικά κομματικά στελέχη μας προϊδεάζουν για μια κυβέρνηση με κακό βηματισμό. Ένα σχήμα ξεχειλωμένο, προϊόν ισορροπιών και σκοπιμοτήτων», είπε ο άνθρωπος που έχει μαζέψει στο απόκομμά του εκείνους που ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που ψήφιζαν μνημονιακούς νόμους, που υπηρέτησαν με ενθουσιασμό τις πολιτικές της τρόικας.
Ο πρόεδρος του ακραία νεοφιλελεύθερου Ποταμιού κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην πάει μόνος του στην Ευρώπη «συνοδευόμενος από τους φοβικούς αντιευρωπαϊστές των ΑΝΕΛ», καθώς θα είναι μια κακή αρχή, ένα λάθος σήμα στην Ευρώπη που μπορεί να στοιχίσει πολλά στη χώρα, επειδή θέλει να πάει και αυτός στην Ευρώπη για να «περάσει» τις μνημονιακές γραμμές του!
Εξάλλου, θεώρησε χρέος του να δώσει ορισμένες συμβουλές στη νέα κυβέρνηση (ο δημοσιογράφος που δεν μιλά καν αγγλικά και ταβερνιάρης θέλει να δώσει συμβουλές στην κυβέρνηση) λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής προσβλητικά που φανερώνουν το βαθμό της απελπισίας του που έχει φάει «άκυρο» και δεν μπόρεσε να μπει στην κυβέρνηση:
«Στο υπουργείο Αμύνης να μην παίζουν με τα σπίρτα. Στο υπουργείο Παιδείας να μην πολιτευθούν ως επικεφαλής φοιτητικών παρατάξεων. Στο υπουργείο Ανάπτυξης να θυμηθούν ότι οι αντιλήψεις ξεχειλωμένου κρατισμού δεν είναι πια αριστερά», είπε, και είναι να απορεί κανείς πώς αυτός ο νεοφιλελεύθερος παρουσιαστής και ταβερνιάρης κάνει υποδείξεις τι είναι Αριστερά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ακόμη ότι η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει σε νέο μαρασμό την ήδη μαραμένη οικονομία ενώ κατηγόρησε τη νέα κυβέρνηση για επιστροφή στα λάθη του παρελθόντος στην Παιδεία και το Δημόσιο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης σαφώς και θέλει να συνεχιστούν τα μνημόνια, για αυτό εξάλλου δημιουργήθηκε και στηρίχτηκε όπως λέει και ο Πάνος Καμμένος από τον Μπόμπολα.
Ο σακιδιοφόρος, ταβερνιάρης, δημοσιογράφος του Mega, χρέωσε στον Αλέξη Τσίπρα «ένα λάθος» και συγκεκριμένα το ότι «δεν συνεννοήθηκε με κανέναν για το πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο του Προέδρου της Βουλής, μιας Βουλής που όπως είπε την θέλει αναβαθμισμένη και παραγωγική».
Σιγά μην σε ρωτήσει ο Τσίπρας ποιον θα βάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας… Άντε κάνε κανα ντοκιμαντέρ για τις πέστροφες…
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.