Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ισλαμική οργάνωση κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να απαγορεύσουν την προσβολή του ισλάμ!


Ισλαμική οργάνωση κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να απαγορεύσουν την προσβολή του ισλάμ!

Κάλεσμα και στην Δύση για να προστατέψει τους μουσουλμάνους μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι!
Μια εκ των πιο ισχυρών ισλαμικών οργανώσεων παγκοσμίως κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να λάβουν μέτρα και να καταδικάσουν «την θρησκευτική προσβολή», ενώ τα μέλη της κάλεσαν την Δύση να προστατέψει τις μουσουλμανικές κοινότητες μετά την επίθεση στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Η «Διεθνής Ένωση Μουσουλμάνων Μελετητών» που εδρεύει στο Κατάρ και της οποίας ηγείται ο ιμάμης Yusuf al-Qaradawi, κάλεσε τους μουσουλμάνους να συνεχίσουν τις ειρηνικές τους διαδηλώσεις κατά των σκίτσων του προφήτη τους, Μωάμεθ, αλλά να μην χρησιμοποιήσουν βίαια μέσα.

Σε επιστολή που απέστειλε η ισλαμική οργάνωση που διαθέτει μεγάλη επιρροή στους παγκόσμιους μουσουλμανικούς κύκλους και όχι μόνο, ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει «προστασία προς τους προφήτες» και κάλεσε τις ισλαμικές χώρες να καταθέσουν προσχέδιο νόμου στα Ηνωμένα Έθνη, καλώντας τα σε άμεση αναδιάρθρωση της παγκόσμιας νομοθεσίας που θα θέτει την προσβολή των θρησκειών εκτός του νομικού πλαισίου.
Στην συνέχεια, υποστήριξαν ότι θα πρέπει να εκδοθεί νόμος που θα «ποινικοποιεί την θρησκευτική προσβολή, τη γελιοποίηση των προφητών και των τόπων λατρείας». Επίσης, μέσω της επιστολής τους τα μέλη της οργάνωσης κάλεσαν την Δύση να προστατέψει τους μουσουλμάνους, είτε πρόκειται για πολίτες είτε για επισκέπτες στις δυτικές χώρες.
Να σημειωθεί ότι ο 88χρονος ιμάμης και επικεφαλής της οργάνωσης, Qaradawi, θεωρείται ως ο πνευματικός καθοδηγητής της παράνομης πλέον «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» της Αιγύπτου που διέπραξε ανείπωτα αίσχη κατά της χριστιανικής κοπτικής μειονότητας της χώρας.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.