Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πάνω από 3.000 αγγλικές λίρες λαμβάνει μηνιαίως ζευγάρι Άγγλων γιατί είναι παχύσαρκοι!


Πάνω από 3.000 αγγλικές λίρες λαμβάνει μηνιαίως ζευγάρι Άγγλων γιατί είναι παχύσαρκοι!

Ξίγκι και χιλιάρικο οι Αγγλάρες…
Και μετά κριτικάρουν τους Έλληνες για τα επιδόματα που λαμβάνουν!
Παχύσαρκο ζευγάρι που εμφανίστηκε σε νέα εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης, υποστήριξε ότι λαμβάνει κρατικά επιδόματα λόγω της ανεπάρκειάς τους να εργαστούν, επειδή είναι πολύ παχείς! Οι Άγγλοι Stephen Beer και Michelle Coombe έγιναν γνωστοί μέσω της συμμετοχής τους στο αγγλικό ντοκιμαντέρ «Επιδόματα: Πολύ χοντρός για να εργαστώ», όπου και δήλωσαν ότι εκτός από τα άνω των 3.000 αγγλικών λιρών που λαμβάνουν μηνιαίως από τα κρατικά επιδόματα, μιας και δεν μπορούν να εργαστούν λόγω του βάρους τους, οι Άγγλοι φορολογούμενοι πλήρωσαν και την γαμήλια τελετή τους!

246C5E3B00000578-2897024-Stephen_Beer_and_Michelle_Coombe_are_from_Plymouth_where_60_per_-a-1_1420456517056
Το ζευγάρι που ζει στην πόλη Devon του Plymouth, μια περιοχή, όπου σύμφωνα με την Daily Mail, το 60% των ενήλικων κατοίκων είναι παχύσαρκοι, με την Coombe να ζυγίζει περισσότερο από 145 κιλά και να δηλώνει ότι ποτέ της δεν έχει εργαστεί, ενώ ο σύζυγός της, Beer που ζυγίζει περίπου 200 κιλά να υποστηρίζει ότι δεν έχει εργαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Beer βασίζεται απόλυτα στην φροντίδα των κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι επισκέπτονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα την οικία του για να τον πλύνουν και να τον ντύσουν, μιας και αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί λόγω του βάρους του.
Πολλοί τηλεθεατές, ωστόσο, άσκησαν έντονη κριτική τόσο προς το ίδιο το ντοκιμαντέρ όσο και προς τους πρωταγωνιστές του, με τον Beer αρχικά να υπερασπίζεται τον εαυτό του, λέγοντας ότι έχει απορριφθεί πολλές φορές από δουλειές λόγω του βάρους του, αλλά τελικά να παραδέχεται ότι δεν αξίζει όλα τα κρατικά επιδόματα που λαμβάνει. «Η κυβέρνηση απλά διευκολύνει ανθρώπους σαν εμένα και την σύζυγό μου», δήλωσε ο ίδιος, για να συμπληρώσει: «Δεν νομίζω ότι αξίζω όλα αυτά τα προνόμια. Εγώ έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή την θέση και τώρα προσπαθώ να βρω διέξοδο».
Ο παραγωγοί του εν λόγω ντοκιμαντέρ ακολούθησαν το παχύσαρκο ζευγάρι κατά τον σχεδιασμό του γάμου τους, ο οποίος συνολικά κόστισε περισσότερο από 4.500 αγγλικές λίρες, ποσό που καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τα κρατικά επιδόματα που λαμβάνουν αμφότεροι και που καταβάλλονται μέσω των φορολογικών εισφορών των Άγγλων πολιτών.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.