Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Εωσφορική ιστοσελίδα που συνδέεται με τον ΟΗΕ προετοιμάζει την άφιξη του Αντίχριστου!


Εωσφορική ιστοσελίδα που συνδέεται με τον ΟΗΕ προετοιμάζει την άφιξη του Αντίχριστου!

Συγκλονιστική Εωσφορική ιστοσελίδα που συνδέεται όχι μόνο με τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και προωθεί την έλευση ενός «Χριστού» (γνωστός και ως: Αντίχριστος).
Όσο τρελό κι αν ακούγεται μπορώ να αποδείξω την κάθε λέξη.
Αυτή η μυστηριώδης, άτακτη ιστοσελίδα έχει ονομαστεί “Lucis Trust” και πιστεύω ότι πήρε το όνομά της από το «Lucifer» (Εωσφόρος). Αν και αρνούνται να αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους πως απέκτησαν αυτό το όνομα, πιστεύω μετά την ανάγνωση του περιεχομένου της, ότι αυτό είναι το νόημα. Επίσης, μετά από περαιτέρω έρευνα ανακάλυψα ότι πριν, το όνομά της ήταν «Lucifer Publishing Company».
Δείτε στο βίντεο το συνταρακτικό ρεπορτάζ.
lusis_trust
Αλλά ποια είναι η ανατριχιαστική Alice A. Bailey και γιατί το όνομά της είναι παντού σε όλη αυτή την εωσφορική ιστοσελίδα; Τι έχει να κάνει με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Θρησκεία; Το βίντεο που ακολουθεί καλύπτει αυτό το θέμα με λεπτομέρειες.


Lisa Haven, beforeitsnews
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.