Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κουπόνια φαγητού και επιδόματα στα αραβικά για τις υπηρεσίες των ΗΠΑ!


Κουπόνια φαγητού και επιδόματα στα αραβικά για τις υπηρεσίες των ΗΠΑ!

Μουσουλμάνοι που αρνούνται να μάθουν λέξη στα αγγλικά θα επιβραβεύονται με τις κρατικές χορηγίες!
Η νέα πραγματικότητα στις ΗΠΑ απαιτεί την αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσίων της χώρας, με την πολυάριθμη εισροή Αράβων και λοιπών μουσουλμάνων από ισλαμικά κράτη στην χώρα να αναγκάζει τις κρατικές υπηρεσίες να συμμορφωθούν με τις νέες ανάγκες.
Στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ εγκρίθηκε η έκδοση κουπονιών για τους οικονομικά αναξιοπαθούντες στην αραβική γλώσσα, με την κύρια τηλεφωνική γραμμή της υπηρεσίας να παρέχει την επιλογή για την αραβική γλώσσα σε όσους ενδιαφερόμενους για κρατική βοήθεια δεν γνωρίζουν αγγλικά.
Μάλιστα, το τμήμα των κοινωνικών υπηρεσιών του Μίσιγκαν στην ηλεκτρονική του σελίδα παρέχει ολόκληρο άρθρο που εξηγεί την διαδικασία του «Πως μπορώ να εγγραφώ για βοήθεια σε τρόφιμα» εξολοκλήρου στην αραβική γλώσσα.
Το φαινόμενο μεταναστών που εισέρχονται στις ΗΠΑ και δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα αυξάνεται ετησίως με ταχείς ρυθμούς, και συνήθως πρόκειται για άτομα που αρνούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε προσπάθεια για την εκμάθησή της, δεν έχουν οικονομικούς πόρους για να συντηρήσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους και όλη αυτή την κατάσταση καλείται να πληρώσει ο Αμερικάνος φορολογούμενος, όπως υποστηρίζει κείμενο εφημερίδας που πραγματεύεται το νέο κοινωνικό φαινόμενο. «Γιατί επιτρέπουμε σε ανθρώπους να μεταναστεύσουν εδώ, οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες και μετά τους χορηγούμε επιδόματα και κουπόνια;», αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.