Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ανήλικα μουσουλμανάκια της Γερμανίας φώναζαν «Σκ@τά στους Χριστιανούς»!


Ανήλικα μουσουλμανάκια της Γερμανίας φώναζαν «Σκ@τά στους Χριστιανούς»!

Εισέβαλαν σε εκκλησία Παραμονή των Χριστουγέννων, βρίζοντας την Χριστιανοσύνη!
Ταραχή πιάνει τους απανταχού ισλαμιστές κάθε χρόνο τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, κάνοντάς τους να αυξάνουν τις τρομοκρατικές τους επιχειρήσεις και επιθέσεις κατά των Χριστιανών. Αυτή την φορά οι σεληνιασμένοι εκκολαπτόμενοι τζιχαντιστές της Γερμανίας επιτέθηκαν σε χριστιανική εκκλησία την Παραμονή των Χριστουγέννων, και μάλιστα, νεαροί ισλαμιστές γεννημένοι στην χώρα που προφανώς δεν ενσωματώθηκαν στις ανθρώπινες αξίες της Δύσης, όπως διαλαλούν οι πολιτικάντηδες που βλέπουν ψηφαλάκια και όχι το ισλαμικό γιαταγάνι πάνω από το κεφάλι τους…

Στο Moenchengladbach της Γερμανίας, μικρά μουσουλμανάκια μαζί με έφηβους ομόθρησκούς τους διέκοψαν τον χριστουγεννιάτικο εορτασμό σε ναό της πόλης, όπου είχαν μαζευτεί οικογένειες και μικρά παιδιά Χριστιανών για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού. Οι νεαροί ισλαμιστές επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους, βρίζοντας και προσβάλλοντάς τους.
Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών και μικρών μουσουλμάνων εισέβαλε σε εκκλησία στο Rheydter Marienkirche την Παραμονή των Χριστουγέννων, φωνάζοντας «Σκ@τά στους Χριστιανούς!» και εκτοξεύοντας μια σειρά άλλων όχι και τόσο «ανεκτικών» ύβρεων κατά του Χριστιανισμού. Ο πάστορας του χριστιανικού ναού, Manfred Rieth, πλησίασε δυο εκ των μουσουλμανοπαίδων και τους εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται εντός της εκκλησίας, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί και με τους γονείς τους για να συζητήσουν για το συμβάν!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.