Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με μια κίνηση ο Πουτιν, τρέλανε τους Αυστραλούς!




Μπορει ολοι οι διεφθαρμένοι νταραβεριτζήδες της δύσης να έκαναν μαύρη προπαγάνδα κατα του Ρώσου ηγέτη με πρόσχημα τους φασιστες της Ουκρανιας, ο Πουτιν όμως παλι κατάφερε να κερδίσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας με μια μόλις κίνηση.
Μετα τις ψυχρές χειραψίες λοιπον με τους αχυρανθρωπους τύπου Ολάντ, ο Πούτιν χαιρέτισε με θερμή χειραψία εναν προς εναν αστυνομικούς και υπαλλήλους που τον συνόδευαν κατα την διαρκεια της παραμονής του.
Η εικόνα έπαιξε στην αρχή στα αυστραλιανά μεσα, αλλά έπειτα εξαφανίστηκε αφού η αντίδραση της κοινής γνώμης ηταν συντριπτική: “Δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ολοι αυτοι οι ηγέτες που χαιρετιούνται μεταξύ τους συνήθως νομίζουν οτι είμαστε σκλάβοι ή ρομπότ”…
Μα έτσι μας θέλουν οι ανελλήνιστοι εξουσιαστές, γι’ αυτο τρέμουν τον μονο ηγέτη – μέτοχο Ελληνικής παιδείας.



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.