Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η άθλια γενιά του Πολυτεχνείου που ξεπουλά την πατρίδα θα έπρεπε να είχε κρυφτεί από προσώπου γης....εδώ και πολύ καιρό.


topBanner_TuxaiosThanatosAnarxikouΕίναι επιστήμονες τα άτομα. Όλα αυτά φυσικά και δεν γίνονται τυχαία. Το μνημονιακό σύστημα της γενιάς του Πολυτεχνείου ερεθίζει ύπουλα τα "άκρα" της Χώρας....σε μια κακή συγκυρία.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον κρατικοδίαιτο αριστεριστή καλλιτέχνη και  έναν από τους  φοιτητές του Πολυτεχνείου Σπ. Παπαδόπουλο. 40 χρόνια Πολυτεχνείο.......40 χρόνια ψωμί αλλά χωρίς παιδεία. Σε μια εποχή καταστροφής και εμπαιγμού κάποιοι ξέρουν να θολώνουν τα νερά..με χιλιοπαιγμένα έργα του Ιταλού αριστεριστή συγγραφέα Ντάριο Φο.

Πλούσιο ψωμί...μόνο για λίγους. H γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή που ξεπουλά σήμερα τα πάντα. Η γενιά που τα βρήκε ΟΛΑ έτοιμα και τα πουλά ΟΛΑ έτοιμα. Λαλιώτης, Δαμανάκη, Ντόρα, Λοβέρδος, Θέμος, Κωστόπουλος, Παπανδρέου, Σκανδαλίδης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Λαφαζάνης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Παπουτσής και ένα σωρό άλλα καλά παιδιά....που απόλαυσαν τα πάντα,  ξεπουλώντας  φυσικά  ό,τι τους παραδόθηκε  από τους προηγούμενους και στους επόμενους όχι μόνον δεν παραδίδουν τίποτε, αλλά αφήνουν  χρέη και αυτοκτονίες. Αφήνουν δούλεμα, χλευασμούς...και συσσίτια.
Έφτιαξαν πλούσιες καριέρες και χόρτασαν χαμόγελα ευτυχίας. Η γενιά της "αθανασίας και των offshore λογαριασμών. Η γενιά που ακόμα και σήμερα ελέγχει ένα ολόκληρο κράτος......περιμένοντας τους άλλους  ( στημένους του Τσίπρα ) για μια νέα μεταπολίτευση σε μια χώρα ρημαδιό.....σε μια χώρα πολυπολιτισμική με δεκάδες τζαμιά και εβραικούς νόμους ώστε να περνά απαρατήρητη....



Ψυχοφάρμακα μας πρόσφερε η γενιά του Πολυτεχνείου. Κάποιοι μαλάκες δεν βαρέθηκαν το  show και συνεχίζουν το παραμύθι μέσα από blogs και πορείες....να κάνουν αφιερώματα. Ντροπή!

chaos-crisis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.